Din fråga:
Är AdultFriendFinder bra eller inte?

Det är: Adultfriendfinder.com

Adultfriendfinder.com

Hookup, Hitta Sex eller Träffa Någon Het Nu

Länk: www.adultfriendfinder.com

Prova gratis nu!Öppna

Vi tycker:

AdultFriendFinder.com har idag ett stort antal medlemmar. Dessa möts på nätet för att hitta likasinnade människor med liknande erotiska intressen och föreställningar. Det finns för närvarande över 20 miljoner medlemmar världen runt! Så, är AdultFriendFinder bra? För er skull har vi tagit frågan på allvar.

Är användarvillkoren hos AdultFriendFinder bra?

Det händer att det uppstår klagomål, när uttag görs från bankkontot, trots att medlemskapet har sagts upp. Några tidigare medlemmar som har drabbats av detta, tror att man trots uppsägning måste fortsätta att betala. Men i samtliga fall var det så att uppsägningen av avtalet inte hade lämnats in i tid.

Är AdultFriendFinder bra eller dålig – meningarna är delade

Så är det överallt... Men ta reda på vad som ligger bakom! Läs igenom alla användarvillkor som du gick med på - inklusive uppsägningstid. Dessa bör du naturligtvis följa, om du vill avbryta medlemskapet. På AdultFriendFinder förnyas ditt medlemskap automatiskt och utan förvarning. Men på medlemssidorna kan du ändra den automatiska förlängningen från "ON" till "OFF". Om du följer reglerna och verkligen har testat sajten, kommer du att finna AdultFriendFinder.com bra.

Avtalsvillkoren och reglerna för medlemskap i AdultFriendFinder.com är relativt vanliga. Den som betalar, har också verkliga chanser att hitta en lämplig partner - och har helt klart en fördel! Därför finner vi AdultFriendFinder bra!

Prova gratis nu!

Liknande frågor till
"Är AdultFriendFinder bra eller inte?":

Top