Din fråga:
Är Flirtfair bra eller inte så bra?

Det är: Flirt-Fair.se

Flirt-Fair.se

Engångsligg & Sexäventyr

Länk: www.flirtfair.se

Prova gratis nu!Öppna

Vi tycker:

Sedan flera år tillbaka, träffas män, kvinnor och par via Flirtfair. Här hittar sexuellt likasinnade människor varandra. Allt från korta, erotiska äventyr till längre affärer - här är allt möjligt.

Men varför går det vissa negativa rykten och är Flirtfair bra?

Vi på Dejting-Experten.se har granskat sajten och fann inga bevis för att många inte finner Flirtfair bra! För kvinnor är det hursomhelst kostnadsfritt, vilket gör att de flesta kvinnor är nöjda och finner Flirtfair bra. Som kvinna kan du skapa en profil helt gratis och de detaljerade sökfunktionena gör att du enkelt kan träffa likasinnade människor. Män har möjlighet att söka gratis: skapa en personlig annons, utnyttja alla sökfunktioner och kolla in andra medlemsprofiler. Men om du sedan vill läsa och svara på mail från kvinnor, måste du betala för ett medlemskap.

Stämmer det, är inte Flirtfair bra?

Nej, absolut inte, så är det inte! Visst, missförstånd uppstår ibland. När det gäller medlemskap, använder sig Flirtfair, liksom andra dejtingsajter också gör, av ett abonnemangssystem. Detta innebär att medlemskapet automatiskt förnyas och övergår i ett 3-månaders medlemskap, om du inte avbryter det innan. Det är helt ok och vanligt - särskilt som det också står så i kontraktet. Det finna alltså inga tecken på lurendrejeri eller skäl som inte gör Flirtfair bra!

Börja med den prisvärda testperioden och avgör själv om portalen är rätt för dig, eller inte. Med tillgång till tjänsterna kan du kontakta andra medlemmar och skriva och svara på meddelanden. Medlemskapet förlängs sedan automatiskt och övergår i ett 3-månaders medlemskap som du måste avboka i tid, om du inte vill fortsätta. Var uppmärksam på villkoren och den uppsägningstid som gäller. Är Flirtfair bra? Testa – för vi tror att du kommer att tycka det.

Mer information om exakta priser får du i vårt test.

Prova gratis nu!

Liknande frågor till
"Är Flirtfair bra eller inte så bra?":

Top