Din fråga:
Hur kan man använda GetItOn gratis?

Det är: GetItOn.com

GetItOn.com

Hitta din sex match

Länk: www.getiton.com

Prova gratis nu!Öppna

Vi tycker:

Portalen är skapad för människor som söker sexuella partners. På grund av de specifika sökfunktionerna, är det lätt att hitta folk som är sexuellt kompatibla. Sajten har flera falska profiler, som operatören tyvärr inte regelbundet ser över och tar bort. Detta är förmodligen ett minuspoäng. Men du kan registrera dig på GetItOn gratis och därefter direkt titta på kontaktannonser med foton.

För kvinnor är GetItOn gratis!

Som på de flesta sexportaler, är det också på GetItOn gratis för kvinnliga användare. Vilket naturligtvis är mycket bra, eftersom man på så sätt kan försöka hålla den kvinnliga kvoten något högre. Män använder GetItOn gratis i den meningen att de kan skapa en profil och besvara de mycket detaljerade frågorna efter sexuella önskningar. Således blir det enklare att hitta speciella sexpartners, eller att upptäcka likasinnade medlemmar snabbare. Du kan också titta på profiler av andra medlemmar på GetItOn gratis. Men därefter kostar det. För att kunna kontakta andra användare, måste du ha ett premium-medlemskap.

Är premium-medlemskap hos GetItOn gratis?

För kvinnor är hela tjänsten GetItOn gratis. På våra testsidor kan manliga intresserade informera sig om priser och villkor. Betalningarna görs normalt med kreditkort eller bankkonto och medlemskap förnyas automatiskt. Så om du senare vill avbryta medlemskapet, bör du tänka på detta! Se till att avboka i tid, så att avgiften inte fortsätter att debiteras. Mer om detta i testet!

Prova gratis nu!

Liknande frågor till
"Hur kan man använda GetItOn gratis?":

Top