Din fråga:
Vad exakt kan jag använda på match.com gratis?

Det är: Match Sverige

Match Sverige

#LoveYourImperfections

Länk: www.se.match.com

Prova gratis nu!ÖppnaDet är: Match Sverige

Vi tycker:

Portalen match.com är känd i hela Europa och nya medlemmar tillkommer varje dag. Både registreringen och att skapa en personlig profil är hos match.com gratis.

Den som har lust kan testa match.com gratis

När du registrerar dig får du besvara ett antal frågor om din personlighet och din drömpartner. Detta kostar ingenting. Efter att du har registrerat dig, granskas din profil noga av match.com och när det gäller att testa profiler är match.com ledande bland dejtingsajterna i Europa. Detta är en av fördelarna med just den här portalen, eftersom det gör att det inte finns mycket förfalskningar och spam. Man kan på match.com gratis söka efter passande singlar utan att behöva betala.

Kan jag chatta med andra singlar på match.com gratis?

Nej, tyvärr inte. För det behöver du ett premium-medlemskap. Även om du stöter på intressanta singlar som du vill kontakta, är detta tyvärr inte möjligt att göra på match.com gratis. Som singel måste du vara betalande medlem hos match.com för att kunna kontakta andra singlar, svara på deras e-post och aktivt flörta via chatt.

Kan jag på match.com gratis svara på e-post från en annan medlem?

Även om du inte är betalande medlem, kan du svara på e-post från betalande medlemmar. Detta erbjudande har varit tillgängligt hos match.com gratis sedan hösten 2009. Om du redan är premium-medlem, kan du naturligtvis också svara normalt och som betalande medlem hos match.com har du ännu fler alternativ: du kan kontakta andra singlar, chatta aktivt, använda "upptagen"-tecknet för att inte störas, hitta passande medlemmar, se om den e-post du har skickat har blivit läst...

För de här tjänsterna måste du som sagt betala. Men kanske kan just dessa vara värda ett medlemskap! Tänk på: Ett medlemskap hos match.com förlängs automatiskt och utan förvarning. Besök vår hemsida för mer information och tester av olika dejtingsajter!

Prova gratis nu!

Liknande frågor till
"Vad exakt kan jag använda på match.com gratis?":

Top