Din fråga:
Hur fungerar Zoosk dating?

Det är: Zoosk.com

Zoosk.com

Skapa och dela din romantiska resa!

Länk: www.zoosk.com

Prova gratis nu!Öppna

Vi tycker:

Vårt svar:
Zoosk dating

Det sociala dejtingnätverket Zoosk är inte längre ett insidertips. Tvärtom! På Zoosk dating träffas unga och ungdomliga singlar upp till 35 år och från överallt - för att flirta, chatta och ha kul. Och Zoosk app gör det hela ännu enklare!

Zoosk dating... men först måste du logga in

60 miljoner singlar världen runt loggar in på Zoosk dating, som är ett av de största sociala dating-communities som finns. Bland dessa har sedan starten cirka 150.000 svenskar blivit medlemmar, och medlemsantalet i Sverige ökar stadigt. Medelåldern ligger på knappt 25 för kvinnor och drygt 27 år för män. När du loggar in på Zoosk dating visas automatiskt partnerförslag med passande singlar som du kan flirta och chatta med. OBS: Om du inte klickar för att "hoppa över" ett par gånger, försöker Zoosk dating att locka dina vänner med olika e-postmeddelanden som typ "Janne är på Zoosk – kom med du också". Men det är som sagt enkelt att undvika!

Zoosk dating via e-post

Med Zoosks e-postfunktion kan medlemmar få olika partnerförslag, och med hjälp av filtret exakt ställa in vilken slags e-post från Zoosk dating de vill ta emot – och inte. Att kontakta andra på Zoosk sker via ett internt flirtmeddelandesystem som fungerar som vanlig e-post. Du kan dessutom skicka en blinkning eller en gåva, som ett alternativ till att ta kontakt på Zoosk dating via e-post.

Zoosk dating gratis

På Zoosk dating kan du gratis ladda upp en personlig kontaktannons, använda sökfunktionen, få förslag på passande partners och se mottagna meddelanden. De många intressanta funktionerna (spel, Zoosks självlärande matchningssystem, MegaFlirts...) och naturligtvis det stora antalet användare, gör att Zoosk dating aldrig blir tråkigt. Företaget är baserat i San Francisco och har de senaste åren varit upptaget med att expandera i många länder, utveckla Zoosk app etc. Vissa funktioner på Zoosk är gratis, men för obegränsad användning måste du betala en avgift.

Prova gratis nu!

Liknande frågor till
"Hur fungerar Zoosk dating?":

Top