tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Richmeetbeautiful.com

#1 sugardaddy & sugarbaby dejting

4

Screenshot:

Richmeetbeautiful.com

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Richmeetbeautiful.com:

Richmeetbeautiful test: Detta var vårt första intryck

Richmeetsbeautiful.com är relativt ny på den europeiska marknaden och räknas som den klassiska Sugardating-portalen. Som sagt, här sammanförs rika med vackra människor i hopp om att båda kommer att ha glädje av varandra. Även om det ännu är ganska nytt med den här typen av dejtingsajter, så har många dejtingsugna redan visat sig vara intresserade. Webbplatsen har trots allt redan 10 000 medlemmar i Sverige!

Dessutom presenteras dessa dejtingsajter i ett högglansformat och man blir förstås nyfiken på vad som döljer sig bakom den glänsande ytan. Vi behövde alltså ingen övertaling, för att anmäla oss som Sugardaddy och Sugarbaby. Att logga in och registrera sig hos Richmeetbeautiful är inga problem. Men registreringen är lite annorlunda. Medan Sugardaddys måste lämna mer information om sin inkomst, så behöver Sugarbabys bara ge en kort beskrivning av sin nuvarande livssituation.

Så här går det till på portalen!

I vårt test av Richmeetbeautiful har vi naturligtvis också granskat det interna medlemsområdet. Detta är mycket tydligt strukturerat. På vänster sida har du en översikt över alla funktioner. Du väljer själv om du vill söka efter andra medlemmar, läsa dina meddelanden, se besök, eller kanske översända en gåva.

I sökfunktionen kan du inte söka i specifika regioner, utan du anger helt enkelt en större stad i närheten och leker lite med sökradien runt om. Detta är i och för sig ingen dålig idé! Det kom dessutom tillräckligt med kontaktförslag. Vi märkte dock på båda sidor, något som inte var så positivt. De flesta profiler vi hittade var så gott som tomma. Endast några få detaljer var ifyllda. Profilfotot saknades helt.

Detta kan med tiden naturligtvis ändras. Portalen är, som sagt, fortfarande ny. Om vi nästa gång när vi uppdaterar vårt test skulle se att det har tillkommit fler fullständiga profiler, så kommer den infomationen naturligtvis att läggas till i vårt test. I övrigt spelar naturligtvis också ditt profilfoto hos Richmeetbeautiful en stor roll. Allt enligt mottot "visa vad du har". Det är alltså helt ok att du ser rik eller vacker ut, så länge bilden inte är oanständig.

Detta är gratis på Richmeetbeautiful!

Du kan fritt titta runt i portalen, men så snart du aktivt söker kontakt med en annan medlem tillkommer kostnader. Men bara för Sugardaddys och Sugarmummys. För “Babes“ är det gratis på Richmeetbeautiful.

Richmeetbeautiful.com - Kostnader:

  • 12 månader = 49,95€/mån
  • 6 månader = 59,95€/mån
  • 3 månader = 69,95€/mån
  • 1 månad = 79,95€

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top