tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Mötesplatsen.se Singelresor

Hitta kärleken på nätet

5

Screenshot:

Mötesplatsen.se Singelresor

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Mötesplatsen.se Singelresor:

Vårt testresultat för Mötesplatsen.se:

Vill du veta mer? Då har du tur – här hittar du detaljerad information om Mötesplatsen, som hör till kategorin "Testsegrare i kategorin "äkta singelresor"".

Det här är vår sammanfattning om Mötesplatsen:

Mötesplatsen arrangerar singelresor för dig!

Mötesplatsen är sedan länge en välkänd och populär dejtingportal i Sverige, där du kan träffa nya människor, delta i de evenemang som organiseras och naturligtvis också förälska dig.
Nu har företaget, som är baserat i Varberg, även börjat organisera så kallade singelresor och evenemang i form av singelkryssningar, weekendresor och träningsläger för aktiva singlar.

På Mötesplatsen kan du hitta ett passande evenemang för varje smak. Välj helt enkelt ett av dem, för oavsett vilken typ av resa du vanligen föredrar så handlar det här framförallt om att ha kul och lära känna andra singlar. Utöver weekendresorna, så är det singelkryssningar som får mest uppmärksamhet.

Mötesplatsen.se Singelresor - Kostnader:

Kostnaden för t.ex. en singelkryssning ligger mellan 537,00 och 638,00 kronor. Dessa är som regel 2-dagarsresor fulla av aktiviteter och möjligheter att lära känna det motsatta könet.

Mötesplatsen delar in alla deltagare i två åldersklasser, som sedan inte ser mycket av varandra på grund av de olika aktiviteterna ombord. Detta har fördelen, att du på singelkryssningen inte behöver slösa tid på människor som inte kommer i fråga som en potentiell partner för dig.

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top