tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

e-kontakt.se-appen

Sveriges största dejting sajt

3

Screenshot:

e-kontakt.se-appen

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 e-kontakt.se-appen:

Vårt testresultat för e-kontakt.se-appen:

Söker du detaljerad information om en dejtingsajt? Inga problem! Här kan du läsa fakta om e-kontakt.se mobil i kategorin "De bästa dejtingapparna i Sverige" som vi har undersökt åt dig.

Det här är vår sammanfattning om 'e-kontakt.se-appen':

e-kontakt.se är en av de populäraste svenska dejtingsajterna, som framför allt sticker ut med sin väl genomtänkta mobilapp. Enligt uppgifter från operatören själv, är 700.000 medlemmar registrerade (eller har varit) på sajten. Så snart du har laddat ner appen från e-kontakt.se är du redan i mitten av händelserna och kan flirta, kontakta andra medlemmar, skriva meddelanden och stämma träff - var du än befinner dig.

e-kontakt.se på Flashback

Naturligtvis skriver användarna om e-kontakt.se på flashback och andra forum. Erfarenheter och rapporter utbyts. Söker du efter inlägg av medlemmar om e-kontakt.se på Flashback, hittar du mängder. För att få en objektiv uppfattning, rekommenderar vi hellre att du tar en titt på vår portal, för här finns inga känslomässiga komponenter från en eventuellt besviken användare. Men om du vill få ett första intryck av e-kontakt.se, är forum som Flashback definitivt bra.

Hur mycket kostar det på e-kontakt.se?

Att registrera dig på e-kontakt.se är gratis. Du väljer ett trevligt profilnamn, skapar en intressant profil, laddar kanske också upp ett foto och kan på så vis redan skapa dig ett första intryck av denna dejtingsajt. För detta behöver du inte betala något på e-kontakt.se. Om du sedan tycker att sajten är tilltalande och vill köpa ett abonnemang, måste du betala för detta. Kostnaden för abonnemang på e-kontakt.se har vi listat för dig här.

Är priset för ett abonnemang på e-kontakt.se motiverat?

Dejtingsajter har ofta mycket höga omkostnader. För att kunna ge användarna en passande utformning och locka ett stort antal medlemmar (och därmed många potentiella kontakter) satsar många på dyra reklamkampanjer. Eftersom e-kontakt.se är en seriös operatör är priset för ett abonnemang väl motiverat. Du behöver inte betala något på e-kontakt.se förrän du har gjort din gratisregistrering och sedan önskar ett abonnemang.

Kan jag logga in utan att betala?

På e-kontakt.se kan du registrera dig och sedan logga in så ofta du vill. Efter inloggningen på e-kontakt.se har användaren också möjlighet att se andra medlemmars profiler. Du behöver alltså inte oroa dig för dolda kostnader. De kostnader som nämns i vårt test tillkommer endast efter att du har köpt ett abonnemang på e-kontakt.se.

e-kontakt.se-appen - Kostnader:

  • Det är gratis att registrera en profil.
  • 1 månad = 279,00 SEK

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top