tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

C-Date-appen

Mitt val för avslappnad dejting

4,5

Screenshot:

C-Date-appen

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 C-Date-appen:

C-DATE har inte bara hos svenskarna, men också internationellt en enorm tillströmning - denna portal för sexkontakter kan stoltsera med mer än 36 miljoner registreringar över hela världen och är därmed en klar global marknadsledare och överlägset nummer 1 i Sverige: ca 75 000 aktuella (!) premiummedlemmar i Sverige rör sig på C-Date.

Vad kan vi då säga om C-Date appen?

Egentligen inget negativt alls, för i slutändan är den ett trevligt alternativ till datorvarianterna. Vi väntade naturligtvis inte länge tills vi gick igenom appen utan och innan. C-Date-appen är tillgänglig för de mest populära smartphone-typerna: Android och iOS. För dig som inte har varken den ena eller den andra, finns fortfarande mobilwebbplatsen. Den har samma struktur som appen, men du kan inte få push-meddelanden. Så det finns tillräckligt med alternativ.

Denna erfarenhet gjorde vi med C-Date appen

Särskilt inom casual dating-området är ett sådant test ganska spännande. Av den enkla anledningen att män och kvinnor behandlas annorlunda. Kvinnor söker vanligtvis inte sexkontakter utan måste nästan "övertygas". Det låter kanske lite underligt, men det är så det är. Detta betyder också att en sådan portal måste göra mycket mer för att skydda damerna, så att de inte överväldigas av otaliga manliga beundrare. Detta har C-Date sedan länge gjort till sin uppgift och omsätter det även i sin app.

Oberoende av om man laddar ner C-Date appen som man eller kvinna, så är strukturen densamma. Denna sexdating-sajt har brutit ner sina huvudfunktioner till fyra alternativ. Man kan se vem som är online, de egna kontaktförslagen, korgen med meddelanden och profilbesöken. Medlemmarnas enskilda profiler är komprimerade. Den erfarenhet vi gjorde med C-Date appen tyckte vi var helt ok. Med den kan man hålla sig uppdaterad var man än är.

C-Date appen: Denna erfarenhet gjorde damerna

Registreringen via C-Date appen går ganska snabbt. Man har samma alternativ som på datorvarianten. Du anger dina nyckeluppgifter och sexuella preferenser och hamnar sedan på det interna medlemsområdet. Eftersom C-Date är i princip gratis för kvinnor, hade våra testpersoner direkt tillgång till herrarnas profiler. Men man får inte glömma att fylla i profilen ytterligare, annars kan männen inte se mycket av de kvinnliga medlemmarna.

Damerna hade en mycket positiv erfarenhet med C-Date appen, eftersom de snabbt kom i kontakt med män som de tyckte var intressanta och kunde bestämma att ses på dejter. Samtidigt fick de få meddelande från män. Vilket är bra! Därmed kunde damerna i lugn och ro ta en titt på profilen hos de män som skrev, innan de bestämde sig för att svara.

Herrarna gjorde följande erfarenhet med C-Date appen

Här ser det lite annorlunda ut. Även om appen för män har samma struktur, kan manliga medlemmar efter registreringen bara se en del av kvinnornas profiler. Profilbilderna av damerna var dessutom suddiga. Full inblick var för herrarna endast möjlig om de ingick ett betalt medlemskap. Som vi sa tidigare, är det här ett helt normalt förfarande inom casual dating. Efter att männen hade betalat var allt synligt. Damer fanns det tillräckligt av. Även om dessa inte alltid var online, kunde man under alla omständigheter lämna ett meddelande. De flesta av kvinnorna svarade efter en kort tid.

Våra manliga testpersoners erfarenhet av C-Date appen var, trots svårigheterna till att börja med, genomgående positiv. Det fanns inga tekniska fel och sökandet efter en sex date är nu möjligt mellan en fika och tågtur. Det är naturligtvis mer praktiskt, om man hittar några favoriter i sitt område. Men tänk på, kära herrar… Om du har slutfört ditt medlemskap via respektive Appstore, måste du avsluta det på samma plats. En enkel borttagning av profil och app räcker inte.

Facit:

När man ändå är aktiv på C-Date, då är appen ett trevligt tillägg till datorvarianten. Detta gäller naturligtvis också för alla nykomlingar. Appen kan snabbt och gratis laddas ner. Män måste bara bestämma om de, efter en gratis provperiod, vill betala för medlemskapet.

C-Date-appen - Kostnader:

  • Gratis partnerförslag som väljs ut efter dina specifikationer.
  • Gratis for kvinnor!
  • Att ta kontakt kostar från 649,00 SEK för 3 månader (längre abonnemang är billigare).

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top