tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Happn-appen

Find the people you’ve crossed paths with

3

Screenshot:

Happn-appen

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Happn-appen:

Happn Sverige

Happn lanserades i januari 2014 i Frankrike och uppnådde på mycket kort tid hela 150 000 medlemmar i Paris. Nu får de långsamt även allt fler efterföljare i Sverige och detta med stor framgång! I april 2015 lanserade Happn-appen i vårt land och i juni hade den redan ca 100 000 svenska medlemmar!

Happn-appen

Den unga dejtingappen Happn inspirerar oss svenskar med ett nytt koncept, för här dejtar du automatiskt andra användare som du medvetet eller omedvetet har påträffat i verkliga livet. Föreställ dig att du t.ex. är gäst på ett bröllop och pratar med flera intressanta människor, men tyvärr går tiden så fort och du glömmer att fråga efter mobilnumret.
Eller är du kanske den blyga typen som inte gillar att ta kontakt med människor du inte känner; då kan denna app Happn vara en god hjälp. Allt du behöver är ett aktivt Facebook-konto, samt appen för Android eller IOS. Happn lovar att inga uppgifter kommer att publiceras på din Facebook-vägg!

Utvärdering av Happn

I vårt test upptäckte vi att Happn-appen i användningen starkt påminner om Tinder. Även om det inte sveps fram och tillbaka efter behag, så kan man inte slumpmässigt kontakta andra användare. När en person befinner sig i närheten och som du tycker är attraktiv, har du möjlighet att klicka på "like". Här fokuserar Happn på en radie av 250 m. Endast om personen också trycker på det blå hjärtat, uppstår det en så kallad Crush. Efter en Crush kan ni ta kontakt med varandra.

Det är också möjligt att skicka en så kallad Charm - med denna får personen ifråga ett direktmeddelande om att du vill lära känna honom eller henne, oavsett om personen har tryckt på det blå hjärtat. Denna variant är lämplig för något livligare flirtare. Förutsättningen är naturligtvis att den andra också har installerat Happn.

Happn-appen - Kostnader:

  • Gratis för kvinnor
  • Män betalar för Charms. 10 Charms kostar bara några få kronor.

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top