tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Lovoo-appen

The fun way to find people like you

3

Screenshot:

Lovoo-appen

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Lovoo-appen:

Lovoo test: Detta kan vi säga

Självklart väntade vi inte länge med att kolla upp appen ordentligt. När runt 620 000 svenskar använder Lovoo, så kan det bara vara ett gott tecken! Här har man ju faktiskt chattat och flirtat för fullt ända sedan 2011!

Vi också träffat på många användare som söker efter ett alternativ, då de flesta Lovoo-användare inte söker ett fast förhållande. Till dessa användare rekommenderar vi att de tar sig en närmare titt på vår kategori “Matchmaking“. Där kanske de hittar något intressant!

Sagt och gjort... snart var Lovoo-appen nedladdad och installerad på våra smartphones. Registreringen på Lovoo-appen sker antingen via ditt Facebook-konto eller via en separat e-postadress. Sedan går det ganska snabbt! Så snart du angett några grundläggande data om dig som person, så hamnar du i det inre medlemsområdet.

Här hittar du direkt de första användarna inom din region. I och med vårt Lovoo test så har vi upptäckt ännu en bonus. Att Lovoo har inte bara har en app, utan dessutom en datorversion. Om du ibland inte har lust att använda appen på mobilen, då kan du alltid gå in på Lovoo via din dator!

Så långt om anmälan, nu till detaljerna!

Nu är det mesta gjort. Teoretiskt kan du nu titta på profiler och skriva, men vad bör du fortfarande vara uppmärksam på? Finns det några knep som du bör tänka på? Ja, det gör det! Alltså, vidare i vårt test:

  • Profilfoto: Så snart du har skapat din profil på Lovoo måste du också se till att den är fullständig. Å ena sidan får du större respons på din profil, å andra sidan kan du inte använda de vanligaste funktionerna utan en profilbild. Så ta dig tid till att leta efter ett lämpligt foto.  Så snart fotot visas i din profil kan dejtandet börja! Bli inte avskräckt om appen ibland hänger upp sig, när du laddar upp fotot.
  • Radie: I just Sverige är det ibland inte tillräckligt med Lovoo-användare inom radieområdet. I den här funktionen krävs användarnas GPS-data, som visar vilka singlar som finns alldeles runt hörnet. Du kan naturligtvis ändra din radie i sökfunktionen. Då du kan bestämma om du vill ha en radie på 1 kilometer eller 500 kilometer. 
  • Tiden på dagen är viktigt! På dagtid är yrkesverksamma singlar i många fall kanske inte hemma eller tillgängliga. Om du använder appen på kvällstid, kan fler användare vänta på dig.

Kan man använda Lovoo gratis?

Bara delvis. Du kan registrera dig gratis och skapa en profil, men då kan du inte skriva meddelanden på Lovoo. Den så kallade Icebreakern, kan du bara skicka en gång om dagen. Om du väljer ett VIP-medlemskap, så kan du naturligtvis skriva flera meddelanden.

Dessutom kan du tjäna kreditpoäng genom att logga in dagligen eller köpa poäng. Dessa hjälper dig att avslöja de förtäckta profilerna i din besökarlista och upptäcka dina matchningar.

Lovoo-appen - Kostnader:

  • 1 månad = 9,99 USD
  • 3 månader = 24,99 USD
  • 6 månader = 33,99 USD
  • 12 månader = 59,99 USD

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top