tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Prime-Date.se

Partnersökning för relationer med klass

3

Vår åsikt:

Prime-Date.se
Det är vad vi tycker om Prime-Date.se
("Partnersökning för relationer med klass"):
""Prime-Date är för kosmopolitiska singlar som inte desperat söker en livspartner, utan även är öppna för kortare bekantskaper. Sajten marknadsförs knappt i Sverige, därför är den inte så aktiv här... ""
Margareta Lund
Expert Prime-Date.se senaste test
i augusti 20213

Lämpliga alternativ:

ElitSinglar.se

1.
ElitSinglar.se

5 Testresultat
Academic Singles

2.
Academic Singles

4 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Prime-Date.se:

Vårt testresultat för Prime-Date.se :

Vill du veta mer? Då har du tur – här hittar du detaljerad information om Prime-Date.se, som hör till kategorin "Ytterligare sajter med matchmaking på nätet".

Det här är vår sammanfattning om 'Prime-Date.se':

Prime-Date.se är en seriös dejtingsajt som är tänkt att tilltala "singlar med klass". Hittills har över 650.000 singlar registrerat sig på Prime-Date.se. Ovanligt: Ända sedan öppnandet av sajten har det varit fler kvinnor än män anmälda. Sajten har alla viktiga flirtfunktioner, är säker och snyggt utformad.

Är Prime-Date att lita på?

Man måste vara myyyycket försiktig med svaret på denna fråga. Eftersom det också finns en hel del användare som ger positiv feedback om Prime-Date, är det svårt att säga vad som stämmer. Det är sant att vissa användare anklagar Prime-Date för lurendrejeri; de skriver ofta massor med ointressanta e-postmeddelanden till kvinnor och undrar sedan varför de inte får svar. Dessa medlemmar anser sedan att Prime-Date inte är att lita på. Om de har rätt, är svårt att veta. Dejting-Experten.se tror snarare inte att Prime-Date är oseriös.

Avsluta medlemskap på Prime-Date?

Naturligtvis kan du avsluta ditt medlemskap på Prime-Date. För att avsluta medlemskapet på Prime-Date bör man dock observera att detta måste göras skriftligt, annars förnyas medlemskapet automatiskt.

Vad tycker forum som Flashback om Prime-Date?

Även forum som Flashback har insett att Prime-Date.se är utformad för att ge maximal diskretion. Dejtingsajten publicerar inte ens foton eller medlemmarnas fritt skrivna texter utan att de själva vill det. Det finns naturligtvis positiva och negativa åsikter i forum som Flashback. Men då Prime-Date satsar på stor öppenhet och våra tester inte heller har kunnat uppvisa något oseriöst, kan man generellt sett använda Prime-Date utan problem.

Prime-Date.se - Kostnader:

Att skapa en profil och titta runt samt alla funktioner för kvinnor är gratis!

För män:

  • 199,00 SEK för 14 dagar
  • 6 månader = 299,00 SEK/mån
  • 3 månader = 399,00 SEK /mån
  • 1 månad = 499,00 SEK

Lämpliga alternativ::

ElitSinglar.se

1.
ElitSinglar.se

5 Testresultat
Academic Singles

2.
Academic Singles

4 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top