Sexkontakt sökes

Vid fri sex går det hett till, men hur lyckas man få till det?

När man vill ha en sexkontakt och börjar se sig om - då kan man ibland känna sig som i en hajtank. För den som söker en sexkontakt på nätet möts av allt man kan föreställa sig i denna värld, och mycket är mindre trevligt: bordeller, prostituerade, erotiska kontakter av alla slag, amatörhoror och eskorttjänster. Men du kan naturligtvis också hitta en privat sexkontakt bland alla de män och kvinnor som erbjuder eller söker sex med 1 eller 2 personer.

Så var ska man börja, det vill den veta som inte bara drömmer om en sexkontakt utan som också vill pröva på det i verkliga livet. Ju hetare sexkontakt du är ute efter, desto kallare bör du hålla huvudet när du planerar hur du ska gå till väga.

En het sexkontakt: vad kan du räkna med?

Om du inte vill bränna tungan på en het sexsoppa måste du första ta en titt på vad som erbjuds på marknaden, för du som söker en sexkontakt kan idag räkna med att få uppleva nästan allting. Där beskriver sig äldre prostituerade som en "kärleksfull, men passionerad och dirty" sexpartner, och unga studenttjejer erbjuder "sex som med en riktig flickvän, med kyssar och petting." Men vad är det egentligen för typ av sexkontakt du kan vänta dig, om du hoppar på ett sådant erotiskt erbjudande? Var noga med, att det verkligen handlar om en kul och erotisk upplevelse för båda parter, och att det inte är någon typ av prostitution involverad i din sexkontakt.

Lätt att bli frustrerad i djungeln med sexkontakter

Det finns många män vars enda önskan är en "härlig och tillfredställande sexkontakt", och de ställer inte ens särskilt höga krav. Det enda de inte vill ha är en "kommersiell sexkontakt" som uppfyller deras erotiska önskemål. Men ju mer de söker online, desto mer sugs de in i en oseriös djungel där redan många andra män har blivit lurade. Ta därför en noggrann titt på profilen för varje sexkontakt du möter på nätet, så kommer du snabbt att inse om kvinnan verkligen är ute efter en het sexig affär för att tillfredsställa sina lustar, eller om hon bara vill erbjuda sina professionella tjänster.

Är en kvinna överhuvudtaget intresserad av en sexkontakt?

Kvinnor, så heter det oftast, är inte intresserade av en sexkontakt där allt fokuserar på det erotiska. Men det är inte riktigt sant. De flesta kvinnor vill bara inte utmålas offentligt som "slampor", och är därför mer försiktiga än män. Men naturligtvis har kvinnor både lustar och begär, precis som män.

Här söker och hittar kvinnor en sexkontakt

De som vet exakt vad de vill och även har lite erfarenhet av sexdejting finner sig utmärkt till rätta på portaler för sex och erotik, medan andra som är lite mer försiktiga ofta föredrar casual dating. Du kan hitta en sexkontakt på alla dessa portaler - den enda frågan är, hur härlig och intensiv du vill att den ska vara för båda parter. Sök – och du ska få!

Det bästa rådet för att hitta erotiska kontakter

En bilklubb skrev en gång, att med "huvudet kallt och varma fötter" har man alltid goda förutsättningar. Den som följer denna tanke, kommer aldrig att söka en sexkontakt på de erotiska dejtingsajterna för att sedan behöva få kalla fötter. Se alltså till att informera dig om sajterna med sexkontakter innan du blir medlem, och att jämföra minst ett par tester innan du bestämmer dig för på vilken portal du kan hitta en lämplig sexkontakt.

De bästa portalerna för en live-sexupplevelse:

525.000
i Sverige
5Priser från 79 SEK/mån
335.000
i Sverige
4Priser från 7,95€/mån
250.000
i Sverige
3Priser från 19 SEK för 14 dagars
Letar du efter något annat?

Då ska du läsa vårt test med alla detaljer om antalet användare, priser, etc ...

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top