Date: 17. oktober 2011

Nätdejting

Vilken nationalitet dejtar svenska singlar helst?


En av Sveriges populäraste dejtingsajter Mötesplatsen gjorde nyligen en undersökning bland sina medlemmar, om vilka utländska nationaliteter som svenska singlar tycker är sexiga och helst skulle vilja gå på dejt med. Och resultatet kanske förvånar en aning, för det var varken heta spanjorer, passionerade italienare eller amerikaner som intog förstaplatsen på Mötesplatsens undersökning.

Svenskar som söker en partner på dejtingsajter vill helst dejta norrmän! Om Skavlan och hans norska TV-gäster som varje fredagskväll besöker svenska vardagsrum har bidragit till vårt stora intresse för det norska grannlandet må vara osagt. Faktum är iallafall att norska män och kvinnor har en alldeles särskild dragningskraft på svenska singlar, med hela 37 % av de tillfrågade som helst går på dejt med någon som ”snakker norsk”. Som en jämförelse kan nämnas att danskar inte tog sig till mer än 5:e plats. Italienare lyckades knipa åt sig 2:a plats och spanjorer hamnade på 3:e plats, med amerikaner strax efter på 4:e.

Resultaten av Mötesplatsens undersökning:


    1. 37 % dejtar helst norrmän
    2. 16 % dejtar helst italienare
    3. 9 % dejtar helst spanjorer
    4. 7 % dejtar helst amerikaner
    5. 7 % dejtar helst danskar
    6. 6 % dejtar helst irländare
    7. 6 % dejtar helst greker
    8. 5 % dejtar helst fransmän
    9. 4 % dejtar helst engelsmän
  10. 3 % dejtar helst tyskar


På flera av Sveriges dejtingsajter har du möjlighet att kontakta singlar i Norge, och på mer internationella sajter som t.ex. Match kan du söka bland singlar över hela världen. Om du inte lyckas stöta på en av de norrmän, italienare eller spanjorer som lever i Sverige, förstås – de finns också!

Fonte: Mötesplatsen.se

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top