Date: 26. oktober 2011

Online Dejting

Bästa stället för en blind date


Är det tid för det första verkliga mötet, efter att ha träffats på nätet, utbytt några mejl och kanske till och med ringt till varandra? Alla som någon gång har nätdejtat vet hur nervös den  första dejten kan vara och hur en bra mötesplats kan göra det hela mer avslappnat.

Men vart går man? DN.se har gjort din första blind date lite enklare, genom att tipsa om vilka ställen som passar olika slags dejter. Här nedan har vi listat några av dem.

Blind date med en student:


Stäm träff på den mysiga italienska restaurangen Linguini (Frejgatan 48). Här är det intimt och ni kan sitta nära – om ni vill. Maten är god och kostar inte skjortan.

Blind date med en hälsomedveten person:

Här passar Råkultur (Kungstensgatan 2) bra. Sushin är en hit och det finns en mängd alkoholfria drycker att välja mellan. Det är inte möjligt att boka bord, så undvik att vara där runt 18.30 då det ofta är fullt.

Blind date med någon som älskar mat:


Döden i grytan (Norrtullsgatan 61) har prisbelönats med Gulddraken två gånger och här kan du frossa i både stora portioner och GOD mat.

Blind date med en riktig gastronom:


Här krävs något speciellt och DN.se föreslår Djuret (Lilla Nygatan 5). Intim stämning och en kulinarisk höjdpunkt. Inte billigt – men värt pengarna.

Blind date med någon som är ny i stan:


Le Rouge (Brunnsgränd 2) med röd sammetsinredning är perfekt för en romantisk första dejt.
Både den mysiga miljön och utbudet på menyn kan göra det till en speciell kväll.

Blind date med en person som gillar det traditionella:

Gå till Deville (Roslagsgatan 6), med vita borddukar, ett urval av röda viner och vällagade svensk-franska rätter. Här är kvalitet viktigare än trender – ett säkert kort.

Fonte: DN.se

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top