Date: 01. november 2011

Kontaktannonser

Vad ska man prata om på dejten?


Du har sökt bland mängder av kontaktannonser, hittat någon speciell och tagit kontakt. Efter några mail fram och tillbaka är det sedan dags för den där pirriga, spännande men ofta så nervösa första dejten.

Du har sökt bland mängder av kontaktannonser...


En massa tankar snurrar antagligen i huvudet och rädslan över att bli besviken eller att inte bli positivt bemött av din dejt finns där. Men också en massa förväntan! 
Och vad ska man prata om? En molande tystnad vore väl det allra värsta. Dejtingsajten Mötesplatsen genomförde nyligen en undersökning bland sina medlemmar med kontaktannonser och kom fram till vad svenska singlar föredrar att prata om på den första dejten. Resultatet kanske kan ge dig tips om passande samtalsämnen, så att du är väl förberedd inför det första mötet.

Men om din hobby är att svara på mängder av kontaktannoner


Hela 43 % av alla som deltog i undersökningen ville helst prata om hobbys. Vare sig din hobby är att spela golf, laga mat eller att måla tavlor är det inte för personligt; och så lär man känna varandra bättre och hittar (förhoppningsvis) gemensamheter. Men om din hobby är att svara på mängder av kontaktannoner, är det kanske något som du bör behålla för dig själv. 
På delad andraplats kom familjen eller resor, det var vad 17 % av svenska singlar gärna ville prata om på den första dejten. Jobb eller matlagning hamnade först på 5:e plats och minst populärt att prata om var politik, sport eller religion.


Segrare i vårt test "Portaler med Kontaktannonser"

Resultatet av Mötesplatsens undersökning:


  •     43 % pratar helst om hobbys på första dejten
  •     17 % pratar helst om familjen eller resor
  •     8 % pratar helst om musik
5 % pratar helst om jobb eller matlagning
  •     2 % pratar helst om sport, politik eller religion

Fonte: Mötesplatsen.se

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top