Date: 04. september 2012

”Sexlusten är starkare än någonsin”

Fantastiska älskare och fontänorgasmer, men också glädjelöst samliv utan någon tillfredställelse. Att sexlivet är viktigt även på äldre dar vittnar läsarmejlen om. Och Agda, 86 år, ger tips på stillsamt sex när akrobatiska varianter inte längre är ett alternativ.

Jag är en kvinna på 64 år som varit gift två gånger och har tre barn men nu är skild sedan många år. Jag har alltid tyckt att jag har haft ett bra sexliv under mina tidigare förhållanden och i mina två äktenskap och ansett mig lyckligt lottad på det planet. Men det jag har upplevt efter fyllda 60 överträffar allt jag tidigare upplevt.

För åtta år sedan träffade jag en ny man. Sedan dess har vi varit tillsammans, och det jag har upplevt med honom trodde jag knappt var möjligt. Han är mitt livs stora passion, en vithårig man, nu över 60, vital, rolig, ömsint och en fantastisk älskare. Han är det vackraste och sexigaste jag vet. Med honom känner jag mig ung, vi skrattar mycket ihop, vi leker, vi skojar, vi tar oss tid till lust och njutning. Efter 60 har jag upplevt sådant jag inte trodde min kropp var kapabel till, t ex fontänorgasmer. Att sexlusten skulle avta med åren har jag inget märkt av, tvärtom. Med en ny man, med ny stimulans, känns den starkare än någonsin.

Som mogen kvinna har jag förmågan att släppa alla gamla hämningar och måsten och bara ge mig hän fullt ut och njuta av livet. Det unnar jag alla mina jämnåriga att få uppleva.

Tack för bra inlägg om sex. Men det handlar alltid om sex = samlag = akrobatik. Vi har en växande åldersgrupp 80–100 år som inte klarar av dessa glädjestunder. Behovet av kärlek ökar med åldern och även ensamheten, liksom längtan efter kroppskontakt och beröring.

Därför följande tips:

Huden är kroppens största organ. Känselnerverna ligger nära ytan. Alla minns säkert att kittla någon med ett grässtrå. Fingertopparna är mycket känsliga. De kan fungera som grässtrået och med ytterst lätt beröring framkalla lustkänslor överallt på kroppen. Tungan har 16 gånger bättre känsel än någon annan av kroppens muskler och kan nå överallt.

Visst kan man nästan krama ihjäl en människa och kyssa så häftigt att det blir märken, men pröva motsatsen, varmpussar. Fukta läpparna och blås en puss på magen så får du se vad som händer.

Ligg naken i sängen. Om din partner vill stanna under täcket så pröva med fotflört. Fotsulor kan ställa till med mycket.

Bron: svd.se

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top