Date: 05. september 2012

Avtändande drinkar
Det här ska du inte beställa på en dejt!

Piña Colada, öl eller vin? Finns det drycker som är hetare än andra – eller rentav de som är avtändande? eDarling frågande sina medlemmar om vilken drink de helst inte ser att deras dejt dricker.

Ingen whiskey, tack

Whiskey och Vodka Cola visade sig vara de drinkar som de flesta singlar uppfattade som avtändande.  31 procent av männen uppfattade det som oattraktivt om deras dejt beställde in en whiskey, och hela 35 procent av kvinnorna menade att singlar och malt inte en bra kombination. Lika dystert ser det ut för de som föredrar en vodka cola, 28 procent av männen och 30 procent av kvinnorna ansåg vodka cola vara den mest oattraktiva drycken.

 

En god nyhet för de flesta plånböcker är att champagne inte heller är särskilt attraktivt i dejtingsammanhang. 14 procent av kvinnorna och 20 procent av männen anser att champagne är en oattraktiv beställning i baren.

 

Vin - ett säkert kort

Så vad ska man då beställa? Ett glas vin! Endast sju procent av kvinnorna och fem procent av männen ogillar vindrickare.  Vill man inte dricka alkohol fungerar även Cola eller kaffe – få singlar upplever det som något oattraktivt.

Bron: edarling.se

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top