Date: 06. september 2012

De fick juryns tio hederspriser

Vissa sajter går inte att kategorisera, eller så finns det inte tillräckligt många sajter för att det ska bli en kategori. Men juryn vill ändå uppmärksamma tio sajter som vi tycker gör avtryck och därför har vi instiftat kategorin Juryns hederspriser.


Juryns tio hederspriser går till:

Blocket.se

Sveriges annonssajt nummer ett växer så det knakar. Sedan förra året har Blocket lagt både bostad och jobb till sin marknadsplats och Blocket E-handel har finjusterats och expanderat. Jättens utvecklingskraft, i kombination med sinne för affärer och en föredömlig närvaro i sociala medier, gör att vi helt enkelt inte kan låta bli att dela ut ett hederspris.
www.blocket.se

Tradera

Här bubblar utvecklingskraften och genom att lyssna på användarna och fokusera på rätt ­saker går Tradera från klarhet till klarhet. Med en förbättrad sökupplevelse, en jättesatsning på bloppisar och en ökad tillgänglighet är Tradera en självklar vinnare av juryns hederspris.
www.tradera.com

Jagodu

En dejtingsajt med modern design, ­ ­funktioner som hör hemma på den här sidan millennieskiftet och ett nytt sätt att se på dejtingfenomenet växer inte på träd. Svenska Jagodu banar väg för framtidens dejting och här står öppenhet i fokus. Till exempel har varje medlem en egen vägg där alla kan ta del av vad som händer på deras profiler. En annan funktion är video-dejting live. Det enda som saknas för succé är den enskilt viktigaste framgångs­faktorn i dejtingvärlden: massor av användare.
jagodu.com

Holmen

I en bransch så gammal och möjligen också så tråkig att klockorna stannat för länge sedan blir vi överraskade av att Holmen verkar ha tagit ­webben till sitt hjärta och skapat en sajt som är ­enkel, tydlig och lockar till läsning. Konkurrensen bland storföretagssajterna är knappast mördande, men det här är en riktigt, riktigt bra webbtjänst, inte bara för den inbitne skogsfantasten, för aktieägaren eller för den anställde på Holmen. Det här är en sajt som tar oss alla på allvar.
www.holmen.com/sv

Reco.se

Är pizzerian i kvarteret bredvid okej? Finns det en pålitlig bilverkstad i närheten? I sina bästa stunder känns Reco.se som en bra kompis som har järnkoll på exakt det vi behöver. Och det är precis så den ska fungera. Inbjudande ­design och struktur förstärker känslan.
www.reco.se

Signerat.se

Hos Signerat.se har Svenska konstnärer och hantverkare samlats under samma tak. Sajten ger dem stora möjligheter att nå ut med sina alster och är en levande marknadsplats där design, konst och hantverk möts. Signerat.se är modern, personlig och lockar till köp.
www.signerat.se

Funbeat

Vilket lyft. Just när vi trodde att Funbeat hade somnat in kommer revanschen i form av en ny version av sajten. De många aktiva användarna kan nu frossa i en betydligt snyggare och mer kraftfull tjänst jämfört med tidigare. Förutom en rejäl redesign finns nu funktioner som vi har blivit vana vid hos globala konkurrenter som Runkeeper. Äntligen. Avdelningen träningssajter på svenska är ett sorgligt kapitel som i år har blivit betydligt gladare.
www.funbeat.se

Shake My World

Det finns något uppfriskande i att ta dejtingen ut i verkligheten, bort från profilsidornas förlovade land med bilder tagna i motljus och löften om en rökfri supermänniska med träning och raketforskning som intressen. Shake My World gör något som inte så många sajter lyckas med: Den skapar socialt värde för sina medlemmar, egentligen oavsett om de lyckas träffa någon eller inte.
shakemyworld.com

Veckorevyn

Svenska magasin och tidskrifter är faktiskt inget vidare på webben. Innehållet är oftast likriktat och ytterst sällan innovativt. Men Veckorevyn står ut i mängden som ett föredöme. Det här är en magasinssajt som känns ­levande och angelägen på riktigt för läsarna.
www.veckorevyn.com

Mynewsdesk

Pressmeddelanden, nyheter, kontaktuppgifter, video och bilder är bara några av de saker du hittar här. Mynewsdesk är en rik källa för journalister och företag som vill ta del av information från företag och organisationer. Att det dess­utom presenteras på ett stilrent och tydligt sätt gör saken ännu bättre.
www.mynewsdesk.com/sv

Bron: idg.se

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top