Date: 19. augusti 2013

MindAlike satsar på lyxiga matlagningsaktiviteter för singlar

Under sommaren har det varit en strid ström av nya medlemmar till communityn mindAlike. Just nu förbereds helkvällar med gourmetmatlagning tillsammans med professionella stjärnkockar. Av medlemmarnas presentationer i communityn framgår att intresset för vin, mat och matlagning är mycket stort.

 Det uppstår en särskild gemenskap när människor samlas kring mat och matlagning och mindAlike har valt att samarbeta med företaget Aveqia. Först ut på tur står tillagning av denna fyrarättersmeny som kommer att serveras med utvalda viner:

Lättbakad röding med rökt majonnäs, smögenräkor och isad buljong på gurka och pepparrot

Fänkål och grön ärta med Avrugakaviar och yoghurtflarn

Kalventrecôte med rökt vitlökssmör, sparrisbroccoli och grillad citroncrème fraîche

Sommarbär med mandelkaka, björnbärskräm och sorbet på filmjölk och fläder

MindAlike startades av ett svenskt företag våren 2012 och hittills har det skett en stadig tillväxt av communityn. För att bli medlem krävs en årsinkomst om lägst 500 tkr eller en förmögenhet om lägst 3 Mkr samt att man är singel.

För mer information kontakta Yvonne Knutsen, tel 0708-872 667 eller yvonne.knutsen@mindalike.se. Se även www.mindalike.se

Likestyle AB driver mindAlike som är en community för ensamlevande personer med mycket god ekonomi. Medlemskapet prövas och det är endast andra godkända medlemmar som har tillträde till communityn och de sociala aktiviteterna. Många av mindAlikes medlemmar sitter på framträdande positioner inom samhälle och näringsliv.

 

Bron: mynewsdesk.com

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top