Date: 08. september 2013

“Som en dejtingsajt, fast med vardagssysslor”

Person till person marknadsplats för tjänster lanseras i Göteborg.

En sajt med Blockets utbud, Facebooks profilvisningar och Swish betalningssystem. Så skulle man kunna sammanfatta den nya tjänsteförmedlingen Butlr.

Du kan googla på exempelvis hundvakt, men får bara upp irrelevanta resultat. Med Butlr kan du se ansikte, historik och kommentarer på personen som erbjuder tjänsten. Du kan även chatta med personen innan. Det är ett personligare sätt att köpa en tjänst. Det är som dejting, fast för människor som vill köpa och sälja vardagliga tjänster, säger grundare och VD Ozcar Stormer.

Butlr matchar människor som behöver hjälp med en syssla med människor som är villiga att utföra dem till ett avtalat pris. Du kan be om hjälp för i stort sett allt, från vardagliga tjänster till kontorsärenden.

Appen känner av var du befinner dig och tar endast fram tjänster på denna plats.

Med hjälp av appen kan du snabbt sälja och få betalt för din tjänst samt hitta och välja ut den eller de du vill ska göra den där tråkiga sysslan som du inte har tid eller ork med.

Det finns många tillfällen i livet då man önskar att man hade sin egen butler som kunde springa ärenden åt en. Jag ville skapa en plattform där man snabbt och enkelt skulle kunna hitta den hjälp man behöver i stunden. Detta blev Butlr, säger Ozcar Stormer.

Att skicka en förfrågan är enkelt. Du behöver bara berätta för Butlr vad du behöver hjälp med, när och var du behöver hjälp och hur mycket du är villig att betala för det. Sedan matchas du med säljare som möter kriterierna.
Som säljare kan du lägga upp alla tjänster du kan tänka dig att utföra. Bifoga presentation, bild och chatta med den tänkta köparen innan du åker ut. Allt snabbt, säkert och kostnadsfritt.

Butlrs betalningssystem gör att du som privatperson eller företag kan göra alla nödvändiga transaktioner via appen.

Bron: mynewsdesk.com

 

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top