Date: 20. september 2013

Singlarna invarderar Varberg i helgen!

Succé för Mötesplatsen Weekend!  Massor av aktiviteter och intressanta föreläsningar.Nu till helgen samlas över 500 singlar från hela Sverige i Mötesplatsens hemstad Varberg. Det blir en hejdundrande fest kombinerat med massor av happenings, roliga aktiviteter och intressanta föreläsningar!

Mötesplatsen Weekend är en succé redan första året, och tanken är att det skall bli ett årligt återkommande event.

Utöver alla förväntansfulla singlar kommer det även flera intressanta föreläsare. Agneta Sjödin föreläsning om hennes personliga resa och författarskap, är fullsatt med över 200 personer!  Till helgen kommer också Andreas Løes Narum, relationspsykolog från Norge.

Andreas har påbörjat en doktorsgrad på Oslo universitet om ”Individuelle forskjeller og kjærlighet”. Han medverkar också som relationsexpert i NRKs TV program ”Skall vi gifte oss” som kommer att sändas till hösten i Norge, och även som expert i Vetenskapens Värld i SVT nu på måndag som handlar om vetenskap och kärlek!

Helgen kommer att vara fylld med spännande aktiviteter, allt ifrån Ice-Breaker (vår egen form av Speed-dating)  till danskurser med Malin Johansson och Annika Sjöö från Let´s dance,  Off-roadkörning med Magnus Samuelsson (Världens starkaste man) öl- och champagne provningar, havsfiske och yoga m.m, m.m !

Bron: mynewsdesk.com

 

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top