Date: 24. november 2013

Dejtingsajt stäms på miljardbelopp

Dejtingsajten Match.com har hamnat i blåsväder. Företaget stäms på 1,5 miljarder dollar för att ha godkänt fejkade användarbilder på bland andra Yuliana Avalos, Jessica Biel och Al Pacino.


Bakom stämningen står advokat Evan Spencer som företräder modellen Yuliana Avalos, uppger Business Insider. Hon hävdar att hennes bild använts i 200 fejkprofiler. Avalos har också skickat ut skärmdumpar på fejkade profiler till amerikanska medier. Bland dessa finns Jessica Biel, Rob Lowe, Lindsay Lohan och Al Pacino, skriver resume.se

Advokaten hävdar i stämningen på 1,5 miljarder dollar att det är bedragare utanför USA:s gränser som försöker få ensamma människor att skicka pengar utanför landet.

Dejtingsajten avfärdar anklagelserna som mystifierade konspirationsteorier och klumpiga fabrikationer i avsaknad av fakta och bevis: "Vi är säkra på att vårt rättssystem är lika skickligt som vi att upptäcka bluffmakare och lägga ned det här fallet med inom kort, säger en talesperson för Match.com.

Bron: gp.se

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top