Date: 31. december 2013

Opassande med swingerartikeln

Swingerartikeln i ÖA 23/12 var inte så jättepassande i en dagstidning


Om ni skrivit för Expressen hade det kanske funkat.

I artikeln lyfts fram en dejtingsajt som heter Bodycontact som ett sätt att finna partners. Den sajten varnas det för på internet. Där hittar du sexkontakter och där pågår även prostitution, så kallad eskortservice.

Om man studerat swinger någorlunda så vet man alla dess baksidor och med en så positivt skriven artikel så tror jag nog att det vore på sin plats med en riktig artikel som ser på swinger och dess konsekvenser.

Läs gärna vad sexexperterna skriver om ämnet, exempel Katerina Janouch. Hon lyfter verkligen ett varningens finger, vad gäller just detta, och hur många som mår otroligt dåligt av dessa relationer. Hur många som håller upp fasaden av man inte säger sig vara svartsjuk, men som i själva verket mår dåligt.

Det finns en problematik bakom detta som jag tycker man ska lyfta fram, med många bekräftelsesökande människor och sexmissbrukare, bland annat.

Men utopin lever kvar, att inget är fel utan allt är rätt så länge det känns rätt och du inte skadar någon annan.

Att behålla "pirret" skrivs det om i artikeln, just den frasen får mig att reagera, och en röd liten varningslampa tänds. I mina öron låter det som att tendera mot missbrukarhållet, alltså du har inte lyckats behålla pirret i din relation så du måste testa något nytt och i detta fall ett rätt stort steg att hitta en sexpartner att just uppleva pirret med. Då kommer frågan åter: om nu pirret försvinner igen, vad gör jag då? Hur långt är jag villig att gå för pirret?

Att sedan ÖA lägger detta på sitt mittuppslag är ett lågvattenmärke! Hur kunde det hamna där? Är det lösnummerförsäljning ni gått över till, så ni kan trycka upp smaskiga löpsedlar?

Jag tycker det är olyckligt att utnyttja människor på detta sätt i en dagstidning. Ni gav dem säkert lite extra pirr. Grattis, ÖA!

Bron: allehanda.se

 

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top