Date: 05. januari 2015

Nätdejtingtips för 2015:
Vad du behöver veta inför det nya året


Strax efter nyår är den tid på året då de flesta singlar för första gången lägger upp en profil på en dejtingsajt. Följande fakta kan kanske förenkla inledningen på flörtåret 2015. Läs våra nätdejtingtips för 2015.

Våra nätdejtingtips 2015

Varje år använder sig hundratusentals singlar av nätdejtingsajter för att hitta sin nya livspartner. Framförallt direkt efter nyår upplever dejtingportalerna något av en högkonjunktur, eftersom det är just under denna tid på året som många singlar börjar leta efter en ny partner. I våra nätdejtingtips för 2015 ger vi dig råd och dåd som du kan ha nytta av. Först och främst råd som tittar närmare inte bara på de bekanta dejtingportalerna utan även på de likaså moderna sociala dejtinplattformarna och -apparna. Här har det börjat hända riktigt mycket.

Bästa nätdejtingtipsen 2015

Ytterligare ett av våra nätdejtingtips 2015 gäller dagsplaneringen. Här är det mycket spännande att se hur olika män och kvinnor verkar använda dejtingplattformar. Män besvarar som regel mejl mellan nio och tio på förmiddagen. Kvinnor i sin tur är mer aktiva senare på detta område, runt elva och midnatt. Det kan väl vara intressant att veta för din dejtingplanering?

Avspändhet som nätdejtingtips 2015

Vårt nästa nätdejtingtips för 2015 gäller profilen. Här råder vi dig att ha en cool och avspänd profil. Ingen vill ha en partner som är begränsande eller kontrollerande. Se till att din profil återspeglar hur öppen och avspänd du faktiskt är. Men var försiktig: förväxla inte avspändhet med likgiltighet! Personer som är likgiltiga för allt är inte coola, utan ytliga. På så vis gör du inte mål.

Annorlunda nätdejtingtips 2015

Det sista nätdejtingtipset för 2015 riktar sig framförallt till kvinnorna. Inkludera inte husdjuret i din profilbild – oavsett hur gulligt det är! Studien har visat att profilbilder med husdjur inte är så framgångsrika hos män. Visa hellre mer av dig själv: helkroppsbilder får 203 procent mer klick jämfört med foton som bara visar ansiktet. Och det är inget fel med det ...

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top