Date: 14. april 2014

Otrogna medarbetare kostar arbetsgivare 17 miljoner dollar – om dagen

Att bedra sin partner leder nog till att du får problem hemma, men chockerande nog kostar det också arbetsgivare miljontals euro varje dag. Enligt studier från otrohetssajten Victoria Milan ägnas en ansenlig del av arbetstiden åt otrohet och företag världen över förlorar varje dag 12,5 miljoner euro på sina otrogna medarbetare. Enkäten, som fylldes i av 4 000 personer på dejtingsidan, visade att folk lade mer tid under arbetstid åt att hitta och kontakta älskare på nätet jämfört med alla andra tider på dygnet. I själva verket visade det sig att den genomsnittliga arbetstiden som användes åt otrohet var 1,17 timmar.

"Idag har vi fördelen att vi kan hitta och kontakta andra som är ute efter samma sak på nätet", sa Sigurd Vedal, SEO och grundare till Victoria Milan.
”Det verkar, baserat på vår senaste undersökning, som om våra medlemmar kontaktar varandra under arbetstid för att skapa lite spänning i vardagen.
Vi får bara hoppas att de gör det när de har rast, för annars kan det kosta företagen mycket pengar”.
Studierna fann vidare att en majoritet (68 %) av respondenterna angav att de kommunicerade med sin älskare när de var på jobbet, via sin dator eller smartphone, medan en fjärdedel (25 %) uppgav att de skötte sina otrohetsaffärer hemifrån.
Men endast 7 % av respondenterna angav att de var tvungna att hitta någon annan plats för att kommunicera med sina älskare.

Victoria Milan angav att de som kopplar upp sig på jobbet också tillfrågades om hur mycket tid de använde på att vara otrogna på nätet. Nästan fyra av tio (38 %) svarade till exempel att de ägnar detta i genomsnitt ungefär en halvtimme, medan 25 % sade att nätotroheten upptar cirka en timme av deras arbetsdag. Ytterligare 19 % erkände att mellan en och två timmar av deras arbetstid varje dag går åt till att vara otrogen online, och inte mindre än 18 % uppgav att de ägnade mer än två timmar varje dag åt sina otrohetsaffärer.

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top