Date: 23. juni 2015

"Klittra" är det nya ordet för kvinnlig tillfredställelse

Jämställdhet mellan män och kvinnor är sedan länge ett viktigt tema i världen, och tas emot och behandlas annorlunda av varje kultur. Svenskarna har dock sedan länge lämnat detta bakom sig och kommit ett steg längre. De har nu dessutom skapat ett namn för kvinnlig onani.

Sverige, trendsättare på flera plan?

Svenskarna kan vara stolta över sig själva, för de har nått längre än något annat land på jorden, inom olika områden. De nästan 10 miljoner invånarna lägger bland annat stor vikt på jämställdhet mellan könen, och att man tilltalar varandra med förnamn. Därför är det för svenska kvinnor särskilt viktigt att vara oberoende av sina män.

För att detta ska fungera måste man bland annat reglera den statliga barnomsorgen, men även det är i Sverige inget problem. Dessutom, tilltalar man människor i prestigefyllda positioner och medlemmar av den kungliga familjen med förnamnet, och ingen tar illa upp av detta. Mycket imponerande, och det är inte bara vår åsikt!

Casual dating och "klittra"

Nu går svenskarna ytterligare ett steg längre. Det är inte bara transsexuella som inte längre måste välja sitt kön ("han" eller "hon") utan kan hänvisas till som "hen", men även kvinnor vill ha mer sexuell frigjordhet. Världen känner redan till tusentals beteckningar för manlig onani, medan den kvinnliga motsvarigheten hittills inte har blivit lika accepterad och omnämnd. Nu låg orden "pulla", "selfa" och "klittra" på startlinjen, och svenskarna valde det senare.

"Klittra" låter mer rumsrent än de andra varianterna och avser ren stimulering av klitoris. Vi är nyfikna på om kvinnor som är aktiva inom casual dating kommer att utöka sin repertoar av sexuella önskemål i framtiden. Det skulle vara önskvärt, och helt ärligt, vilken man tänder inte på en kvinna som vet vad hon vill.

Källa: fem.com

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top