Date: 22. september 2015

Kvinnor vill ha mer sex!

En studie tittar närmare på och kastar nytt ljus över kvinnors. Vad är viktigt för dagens kvinnor och vilka saker vill de inte avstå från?

Kvinnor älskar sex!

Det är väl på sitt sätt inte någon nyhet, men många tror fortfarande att det snarare än männen som gärna vill ha sex och det ofta och mycket, men numera vet vi bättre. Appen Kindara har frågat 500 kvinnor om deras sexliv och det visade sig att mer än 50 % (!) av kvinnorna gärna skulle vilja ha mer sex. Den som nu tänker att kvinnor har slagit in på en helt ny väg i sin sexualitet är dock inne på helt fel spår. För kvinnor är det fortfarande viktigt att ha ett emotionellt band till sin sexpartner.

Men hur är det nu egentligen med kvinnorna?

För den som trott att kvinnor oftast fejkar sina orgasmer, visar det sig nu att mer än en tredjedel av kvinnorna får minst en orgasm under samlaget. Men framförallt i avspända situationer, för det visade sig också att vardagens ständiga stress även kan skada sexlivet i hög grad.

Källa: Huffingtonpost.com

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top