Date: 15. november 2015

Ny undersökning visar att lätt överviktiga män har mest sex

Goda nyheter för män som bär på några extrakilon kring magen och har s.k. ”dadbods”. En ny rapport visar att lätt överviktiga män har mest sex.

Undersökningen som gjordes av Chapman University utvärderade hur en mans längd och vikt påverkar antalet sexpartners. Undersökningen som genomfördes online gjordes av 60 000 män och kvinnor med en medelålder på 37 år. Resultatet visade att män som enligt deras BMI är överviktiga hade det högsta antalet sexpartners (8 st.), följt av män med en genomsnittlig vikt (6 st.).

“Överviktiga och normalt byggda män passar in i det konventionella manliga idealet”, berättade Dr. David Frederick för Yahoo! Health. “Män förväntas vara tuffa eller atletiska. Mycket smala män kan därför ha det svårare för att de inte är så kraftfulla.”

Studien kunde också uppvisa att kopplingen mellan en mans längd och antal partners är väldigt liten, trots att forskningen har kommit fram till att kvinnor föredrar långa män.

Källa: complex.com

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top