Date: 14. februari 2016

Ett överraskande antal heterosexuella män erkänner att de har haft gaysex

En ny undersökning konstaterar att antalet heterosexuella män som har haft sex med andra män är förvånansvärt högt.

Enligt den färska undersökningen är det fler heterosexuella killar som erkänner att de har haft gaysex än någonsin tidigare.  Undersökningen – utförd av Centres for Disease Control and Prevention – frågade deltagarna om vilka typer av sexuella erfarenheter de har haft och om de dras till samma eller motsatt kön. De 9 000 deltagarna - i åldrarna 18-44 - tillfrågades även om hur de väljer att definiera sin sexuella läggning.

Resultatet visade att antalet heterosexuella män som har haft sex med en annan man har stigit kraftigt - och att 2,3 % av män som ägnar sig åt sexuella aktiviteter med samma kön ändå identifierar sig som heterosexuella. Undersökningen visade också att antalet män som identifierar sig som bisexuella också har stigit - med 2 procent i gruppen som säger att de attraheras av både män och kvinnor, vilket är en ökning med 1,2 % i den senaste undersökningen.

Källa: Pinknews.co.uk

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top