Date: 06. mars 2016

Ingen framgång på Tinder? Det här kan vara orsaken…

Miljontals Tinder-användare klickar dagligen bort en rad profiler, eller hoppas på en bra matchning. Men även en bra profil kan snabbt falla i glömska, eftersom man har förväxlat vänster och höger; eller blev den kanske bortklickad för att du inte gillade bilderna? Vi har lösningen.

Knepet är att inte vara för iögonfallande!

Egentligen försöker vi ju att sticka ut bland den stora massan av användare, så att vi syns och får fler som kontaktar oss. Detta kan vara en av orsakerna till att vi, till exempel under alla Tinder-sessioner hemma på soffan, översvämmas av vilda partybilder från veckan innan, tillsammans med väldigt sportiga idrottsbilder eller vågade skidstunts från pisterna. Varje profil skriker rent ut sagt efter att vara den bäste, coolaste och mest sportige. Men handen på hjärtat, kan inte det istället vara avskräckande om du inte har en liknande livsstil?

Tinder har funderat på denna fråga och analyserat omkring 12 000 profilbilder av sina amerikanska användare i New York, Los Angeles och Atlanta. Resultatet av utvärderingen talar för sig själv. Den som vill vara framgångsrik inom online dating bör satsa på en diskret stil. Detta innebär framför allt bilder med dämpade färger, där man bär enkla kläder. Välj mörkblå jeans och en svart t-shirt eller skjorta, så försvinner du in i mängden bland de andra 72 % män och 30,6 % kvinnor med samma stil.

Vilken färg får dig att se mer framgångsrik ut?

Att neonfärger eller lysande rosa inte hamnar på första plats, det har vi full förståelse för, men en dämpad röd eller mörkgul färg finns inte heller med bland de topp 4 på listan över populära färger. Förstaplatsen går till svart! Hela 32,3 % av männen och 30,6 % av kvinnorna bär svart klädsel på profilbilden. På andra plats hamnar vitt, med 12,7 % av männen och 12,2 % av kvinnorna. Därefter blått och grått på plats 3 och 4. Vilken typ av plagg man har på sig på bilden är också intressant. 21,7 % av kvinnorna bär klänning och 13 % ett linne. En tredjedel av männen väljer en klassisk skjorta, och 11 % en seriös kostym.

Källa: mashable.com

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top