Date: 07. april 2016

Kan en pulsmätare leda dig till sann kärlek?

Utvecklarna av dejtingappen "Once" har infört en ny variant av nätdejting, som inte bara går under huden utan också direkt till hjärtat.

Nätdejting och kärlek

På frågan om var och hur man hittar den stora kärleken, finns det som bekant en rad olika svar. Några insisterar på att man bara kan hitta en partner utanför hemmet, dvs. på diskotek, på arbetet, i föreningar eller på ett café, medan andra är mer positiva när det kommer till nätdejting.

Men de många flirtvilliga har det ändå inte enklare, eftersom marknaden för dejtingsajter och dejtingappar är gigantisk. Varje vecka kommer det ut nya, mer innovativa program från alla hörn av världen, som vill leda oss till rätt partner på ett snabbare och mer effektivt sätt. Men vem kan behålla överblicken och samtidigt veta, om en app verkligen är rätt för en?

Du som irriterar dig på svepandet till vänster och höger på Tinder, och dessutom tycker att det är för opersonligt, eller redan har dejtat alla lämpliga personer i din omkrets; kan nu testa något nytt med appen "Once".

Nu har app-utvecklarna kommit på något nytt

Hos Once handlar det helt enkelt om att göra dejtingprocessen smidigare och snabbare. Du kan inte se flera profiler efter varandra och besluta om du ska kontakta den eller den, utan får istället en matchning som finns tillgänglig i 24 timmar och som du kan välja att kontakta eller ej.

Efter att tiden har gått ut får du direkt ett nytt förslag, och när det går ut återigen ett nytt, etc. Du har 24 timmar på dig att kontakta varje kandidat, skriva ett meddelande och sedan vänta och se om du får ett svar. Endast om och när du har fått svar från din matchning, kan ni skriva obegränsat till varandra!

Det låter ju bra, men vad har det med puls att göra?

Appen har ytterligare en funktion som för närvarande är ganska unik. Du kan ansluta den till din pulsmätare eller en Android Wear-enhet och mäta dina hjärtslag. Om du finner din dagliga match särskilt tilltalande och hjärtfrekvensen ökar, kan app-operatören optimera dina sökkriterier därefter. Det är faktiskt inte illa för den här lilla dejtingappen.

Källa:diepresse.com

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top