Date: 09. augusti 2016

PokeMatch är Pokémon Go-dejtingappen du har bävat för

Om du är en av de miljontals Pokémon Go-besatta, så vet du att vardagslivet numera innebär en ny, obeveklig fråga: vilka Pokémons finns i min närhet just nu?

Behovet av att försöka fånga dem alla har förmodligen redan genomsyrat ett antal dejter eftersom spelet lanserades för tre veckor sedan. Men frukta inte, alla amorösa spelare: nu finns nämligen PokeMatch-appen som förbinder dig med andra lika Pokémon-besatta.

Appen är ganska enkel och inleder dejtjakten med den viktiga frågan: söker du män, kvinnor, båda, andra eller bara en vän? Vill du träffa någon från laget Valor, Mystic eller de där andra typerna? Svep sedan åt vänster eller höger, vilket numera är standard för dejtingappar, och när du har matchats med en Poké-dejt kan du välja en PokéStop-plats att träffas på.

Det är, mirakulöst nog, inte den första tjänsten som matchar ihop Pokémon Go-spelare: ProjectFixup gjorde en specialversion av sin dejtingtjänst som kallas PokéDates, och som inte använder sig av svepningar och meddelanden utan istället låter en specialist matcha kompatibla partners. PokeMatch finns live på iOS och Android, och eftersom den använder bilder från din Facebook-inloggning, så bör du se till att din profil är laddad med dina bästa tränarbilder innan du försöker "fånga dem alla".

Källa: engadget.com

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top