Date: 16. februari 2017

Män med skägg är bättre pojkvänner

Att skägg på män är absolut hot, det behöver ingen tala om för oss. För det vet vi ju redan! En studie som nyligen publicerades i Journal of Evolutionary Biology, har dock kommit fram till något helt annat häpnadsväckande. Tydligen verkar män med ansiktshår vara mer benägna att ingå en relation än sina renrakade motsvarigheter. Okej, det visste vi inte tidigare!

8 520 kvinnor fick se bilder på olika män med och utan skägg. De skulle samtidigt bedöma huruvida varje man ingav en känsla av "kort tidsfördriv" eller "långsiktig relation". Och det otroliga resultatet visar, att verkligen alla av de 8 520 kvinnorna utan undantag ansåg att skäggiga män är bra partners. Har det någonsin framkommit ett sådant tydligt resultat i en studie?

Experterna tror att ett skägg likställs med testosteron, som i sin tur är ett tecken på mognad. Och en man som håller sig till oss och som inte spelar spel, det vill vi väl alla ha. Så, det är alltså bäst att satsa på skäggiga hotties!

Källa: Cosmopolitan.de

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top