Date: 23. maj 2017

Lika humor ger en känsla av samhörighet

Vad är egentligen hemligheten med ett lyckligt och bra förhållande?

Kanske att ni har gemensamma intressen, trivs ihop, samt kan lita på och känner er trygga med varandra? Det finns många olika uppfattningar om hur ett lyckligt förhållande ser ut och vad det innebär.

Nu har dock en undersökning visat, att ni har större chans att leva lyckliga tillsammans om ni har samma slags humor och roas av liknande saker. Skratt skapar en känsla av samhörighet!

Dejtingexperten James Preece, känd "Dating Guru" och en av de främsta inom sitt område, anser att hemligheten med ett uppfyllande och lyckligt partnerskap är att man delar samma typ av humor.

"När du och din partner kan skratta åt samma saker, kommer ni att knyta band till varandra på ett naturligt sätt och genom det vara ett starkare par", förklarade Preece.

Så om du delar samma typ av humor med din partner har ni goda möjligheter att leva lyckliga tillsammans i alla era dagar, enligt James Preece.

Källa: nyheter24.se

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top