Date: 29. June 2017

Skandinaviska kvinnor har den högsta sexdriften

Skandinaviska kvinnor har världens högsta sexdrift - och irländska kvinnor hamnar strax efter på listan.

I en ny studie från VictoriaMilan, där man bad damer från hela världen att själva bedöma sin sexdrift, framkom att kvinnor från Finland (79 %), Sverige (78 %), Danmark (76 %) och Norge (76 %) är mest besatta av sex.

Men 75 % av kvinnorna i undersökningen erkände att de har en hög sexdrift, och drygt en fjärdedel (26 %) sa att deras sexuella aptit ligger långt över medelvärdet.

De skandinaviska kvinnorna njuter av sex så mycket att svenskar (39 %) och norrmän (35 %) nästan skulle kunna betraktas som på gränsen till nymfomaner, enligt undersökningen.

De enda nationaliteterna som kommer nära skandinavers sexuella aptit är italienska kvinnor - 34 % säger att deras sexlust ligger långt över genomsnittet - och kvinnor från Portugal (33 %).

Tyska (71 %), sydafrikanska (70 %), schweiziska (70 %) och australiensiska (71 %) kvinnor kunde inte vara mer olika, kulturellt och geografiskt sett, men de har nästan identiska idéer om sin sexlust - cirka sju av tio av dessa kvinnor menar att de har en hög sexdrift.

Amerikanska kvinnor är kända för sin entusiastiska inställning till livet och deras inställning till sex är ungefär densamma. 30 % - eller en tredjedel - är sexbesatta med en sexdrift över genomsnittet, medan nästan en fjärdedel av polska kvinnor (24 %) säger detsamma.

Franska och holländska kvinnor ser sig själva på samma sätt, medan endast 21 % av båda nationaliteterna säger sig vara demoner i sovrummet som eventuellt skulle kunna anses vara nymfomaner.

Endast 47 % av tjeckiska kvinnor säger att de har en hög sexdrift och bara 20 % tror att de själva är mer intresserade av det än den genomsnittliga kvinnan.

Grundare och VD för Victoria Milan, Sigurd Vedal, sa att studien visar att kvinnors sexdrift ökar baserat på deras levnadsstandard.

Ju mer välbärgat och bekvämt livet är i ett visst land, desto mer tid har folket att njuta av sex, tillade han.

Källa: irishmirror.ie

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Top