Date: 08. juli 2017

Män avslöjar vad det FÖRSTA är, som de tittar efter hos en kvinna

Det är en fråga som singelkvinnor rivit sitt hår över - vad män verkligen vill ha ut av ett förhållande?

Men i stället för ett snyggt utseende eller en sexig figur, avslöjade män den inte särskilt ytliga viktigaste egenskapen de söker hos en kvinna. I en ny studie från EliteSingles, tillfrågades männen om vad som först och främst intresserade dem i en kvinnas dejtingprofil online. Det visade sig att ett av de mest attraktiva personlighetsdragen är att ha sinne för humor; 30 % av killarna avslöjade att orden ”rolig” eller “kul” väcker deras intresse. Andra toppegenskaper som ansågs önskvärda, var att vara trevlig (25 %), pålitlig (24 %) och öppen (21 %).

Det som överraskar, är att män inte dras till sexig utstrålning så mycket som man skulle kunna tro. Endast 15 % sa att de fann ord som “passionerad” attraktivt i kvinnors nätdejtingprofiler, medan ordet “flörtig” bara tilltalade 6 % av männen. Salama Marine, intern relationspsykolog hos EliteSingles, säger: “När du ska skapa din nätdejtingprofil, bör du använda ord som känns naturliga, som visar vem du verkligen är.”

“Därför är ord som “rolig” eller “kul” så attraktiva för män.”

“När det kommer till att “ha humor” så är det inte fråga om att dra vitsar; det handlar om att visa upp ditt sanna jag, att du är bekväm i dig själv och att du inte är rädd för att göra bort dig när du är omgiven av nära och kära.”

När det sedan är dags att gå från online till offline, så är sannolikheten att män relativt snabbt tar chansen och vill träffas. Studien visar att män är dubbelt så snabba på att föreslå en träff, ibland redan samma dag som de har sin första konversation. Medan 23 % av männen vill mötas efter en vecka, föredrar majoriteten av kvinnorna (37 %), att vänta mer än en månad innan de kan tänka sig att träffa personen för första gången.

Men damerna bör notera – att när ni har detta första viktiga möte, så är det en god idé att erbjuda att betala en del av notan. Faktum är att 39 % av männen säger att de skulle känna sig “uppskattade”, om deras dejt insisterade på att få betala. Med män är det dubbelt så stor risk att de skulle känna sig skyldiga, medan kvinnor avslöjar att de skulle känna lättnad och glädje om deras dejt insisterar på att få betala.

James Preece, dejtingcoach och relationsexpert, säger: “På första dejten, brukar män räkna med att få betala notan.”

“Det är det bästa sättet att börja en romans på, med att visa att han är respektfull och kan ta hand om kvinnan.”

“Så uppfattas han som en gentleman och hon är mer benägen att finna honom attraktiv.”

“Men om kvinnan inte erbjuder sig att betala åtminstone sin del, så kan det lätt uppfattas som att hon drar fördel av hans generositet."

“En relation fungerar bara om båda investerar i den (i ordets alla bemärkelser)."

“Så om mannen trots detta betalar på första dejten, så kanske kvinnan ska erbjuda att bjuda ut honom nästa gång – för att skapa jämvikt.”

Källa: Dailystar.co.uk

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top