Date: 14. april 2010

Tillfälligt sex vanligare än dejting


De flesta föredrar att dejta på traditionellt sätt framför att ha tillfälliga sexuella förbindelser. Ändå är det nästan dubbelt så vanligt med det sistnämnda. Det framgår i en färsk amerikansk undersökning.
 I en ny amerikansk studie fick 150 kvinnor och 71 män redogöra för hur deras kärleksliv sett ut de senaste två åren. Det kom fram att båda könen haft tillfälliga sexuella förbindelser nästan dubbelt så många gånger som de varit på förstadejter – trots att många av dem på det stora hela tycker att traditionella dejter är att föredra, rapporterar den norska sajten kk.no.

Oavsett om det gällde dejter eller sex var det nästan alltid mannen som tagit initiativet. Det kom även fram att kvinnor i större utsträckning än män var ute efter ett förhållande, och att deras största oro låg i att falla för män som inte besvarade känslorna. Männen i sin tur var mest rädda för att kvinnorna skulle vilja inleda ett förhållande med dem efter att de haft en tillfällig sexuell relation. Undersökningen gjordes av forskare vid James Madison-universitetet i Virginia, USA.

Fonte: expressen.se

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top