Date: 24. april 2010

Mindre rik man ger dig bättre sex


Ute efter en ny kärlek och fantastiskt sex? Välj då bort stekaren med fet plånbok. Män med mindre pengar är bättre i sängen, skriver Womens health
 Visst skulle det vara härligt att för en stund bli uppvaktad med lyxkryssningar, Chanel-plagg och besök på gourmetrestauranger. Men välbeställda män hänger inte på träd och utbudet är därför ganska magert. Men misströsta inte - för en man med mindre plånbok är ett bättre kap.

- Män med mindre pengar kan göra kvinnor lyckligare, därför att pengar och status ofta odlar illojalitet och andra negativa drag hos män, säger Adam Galinsky, professor vid Northwestern University i Chicago, skriver Womens Health på nätet. Här är fyra orsaker varför du ska välja en fattig snubbe framför en rik man.

Större chans att han är trogen


Enligt Womens health visar studier att män med lägre inkomster är mindre benägna att vara otrogna. Forskning visar också att välbärgade män är hycklare när det kommer till otrohet.

- Män på högre poster är oftare otrogna men de fördömer samtidigt män med liknande "status" som är otrogna, säger Adam Galinsky vidare.

Han charmar dina vänner


Medel och låginkomsttagare är artigare när de träffar nya människor än vad rika personer är, enligt en rapport i Psychological Science. I en studie av författare visade det sig att de med mindre inkomster var bättre på ögonkontakt och lättsamma samtal med främlingar än vad de välbärgade författarna var. De senare uppträdde i stället oförskämt och nervöst. Enligt Dacher Keltner som skrivit boken Born to be good anstränger sig män med lägre inkomster mer i sociala sammanhang eftersom det är ett sätt att knyta (livs) viktiga kontakter. Undermedvetet kanske rika män inte tror att de behöver anstränga sig.

Han stöttar dig i din karriär


Rika män kan upplevas som sexistiska jämfört med mindre välbärgade män. Enligt Beth Livingstone vid universitetet i Cornell handlar det om alfa-hannar som tycker att det är mannens plikt att till exempel försörja familjen. Män med lägre inkomster tenderar och sin sida att stötta sin partner.

- Par som uppmuntrar varandra att uppnå sina professionella drömmar tenderar att bli lyckligare, säger Marriage makeover-författaren Joshua Coleman.

Han ger dig fantastiskt sex


En mindre välbärgad man kommer att anstränga sig för att göra succé i sänghalmen. Enligt Bethany Marshall som skrivit boken Deal Breakers kommer han att anstränga sig för att vinna kvinnans hjärta så att hon inte lämnar honom. Har han inte råd med lyxiga dejter kommer han däremot sikta på att vara en mästare i sängen, säger Bethany Marshall i Womens health.

Fonte: expressen.se

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top