Date: 16. juni 2010

7e Himlen blir Solid Love - nytt varumärke för ökad global dejting


Fyra av tio kan idag tänka sig en livspartner som kommer från ett annat land och i framtiden kommer fler att träffa en partner med annan nationalitet. Det visar en undersökning som dejtingsajten 7e Himlen nyligen genomfört.

Nu byter 7e Himlen namn för att kunna expandera internationellt och lanserar idag sin nya sajt solidlove.com.

Fler och fler kan tänka sig att träffa en partner från ett annat land. 37 % dejtar gärna någon utomlands ifrån, 35 % är osäkra medan 28 % vill träffa någon som bor i det egna landet. Av 2 200 svarande i Sverige, Norge och Danmark tror hälften att global dejting, som resulterar i långsiktiga relationer, ökar i framtiden. Bara 12 % av de svarande tror att global dejting ökar, men att det inte kommer att vara långsiktigt.

Trenden är tydlig. Det finns en stor öppenhet för att träffa någon med annan nationalitet. I vår undersökning tror en tredjedel att i framtiden kommer fler att träffa en livspartner från ett annat land. Och att det håller. Internet får gränserna att suddas ut och i och med det vill vi utveckla vår tjänst, säger Anna Bellman, vd.

Under tio års tid har 7e Himlen varit en framgångsrik mötesplats för människor i hela Skandinavien. Tusentals par har träffats och hundratals har gift sig efter kontakt på 7e Himlen. Flera av dem från olika länder. Nu tas nästa steg. 7e Himlen byter namn och lanserar en ny sajt för att kunna expandera internationellt.

Under de senaste månaderna har ett intensivt arbete pågått för att utveckla 7e Himlen till att bli en ännu mer trygg och säker mötesplats för att träffa människor med kristna värderingar, från hela världen. Tillsammans med värdefulla synpunkter från våra medlemmar har vi tagit fram ett nytt koncept. För att sajten ska kunna fungera på flera språk och i fler länder än de skandinaviska, har vi tagit fram ett nytt namn som står för långsiktighet och kärlek. Solid Love. Det är just långsiktiga och stabila relationer vi vill skapa förutsättningar för så många som möjligt att finna. Av de reaktioner vi hittills har mött är vi på rätt väg. Nu återstår att arbeta för att attrahera fler medlemmar i fler länder, menar Anna Bellman.

Fonte: mynewsdesk.com

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top