Date: 14. januari 2011

Romantiken spirar runt jul och nyår!


Runt jul och nyår sprudlar romantiken runt om i Europa. Enligt en ny undersökning från matchmakingsajten PARSHIP.se vill 47% av singlarna träffa en partner just då. Väldigt många har dessutom träffat någon just på nyårsafton – dock nästan dubbelt så många män som kvinnor!

Runt jul och nyår vill runt 40% av svenskarna träffa en partner, vilket är något lägre än genomsnittet i Europa (47%). Italienska kvinnor och holländska män vill det allra mest - 67% resp 60%.

Nästan dubbelt så många män (12%) som kvinnor (7%) tror att de ska lyckas träffa någon under nyårsfesten. Italienarna är mest optimistiska av alla i hela Europa - ungefär var femte person tror på den möjligheten men bara runt 2% av belgarna. I Sverige är det 11% som tror att de ska träffa någon under nyårsfesten - 9% av kvinnorna och 13% av männen.

Är det någon som har träffat någon på nyårsfesten då? Intressant nog är det 11% av kvinnorna respektive 19% av männen som har gjort det. I Sverige uppger mer än var fjärde man (26%) att de har träffat någon på nyårsfesten men bara drygt var 10:e kvinna (11%).

Jul och nyår är typiska parhelger, vilket gör att många singlar känner sig extra ensamma och sugna på att ha ett förhållande, kommenterar beteendevetare Nina Jansdotter. Den som inte dejtat under hösten kanske har som nyårslöfte att träffa en partner. Singeln som tror att hon ska lyckas träffa någon, kommer att ha högre chanser att göra det också!

Detaljanalys av PARSHIP

Fonte: mynewsdesk.com

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top