Date: 29. mars 2011

Dejting direkt i mobilen med Parships app

Parship är dejtingsajten som nu satsar på att finnas i appform. Dejtingsugna Iphoneägare kan nu testa.

Enligt Parship visar en Sifo-undersökning att var fjärde svensk är singel. Eftersom mer än hälften av alla svenskar också använder internet genom mobilen tänker Parship att det antagligen borde finnas stora möjligheter för folk att träffas via en app.

Vi har aktiva kunder som vill kunna agera snabbt när de vill träffa en partner. Som marknadsledande matchmakingsajt vill vi stödja dem. Våra medlemmar använder dessutom Iphone betydligt mer än genomsnittssvensken visar våra undersökningar, säger Sebastian Malmberg som är nordisk marknadschef på Parship.se.

Appen Parship fungerar som en miniversion av hemsidan där du kan hålla kontakten med dina vänner. Likt Facebook kan du uppdatera din status och ladda upp bilder till din profilsida. Dessutom har du tillgång till din lista över möjliga partners och kan kort sagt använda Parships dejtingtjänst var du än befinner dig.

Parship finns att ladda hem från App Store och är gratis. Däremot kostar Parships tjänst, så därför bjuder de på medlemskapet de två första veckorna om man registrerar sig via appen.

Detaljanalys av PARSHIP

Fonte: idg.se

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top