Date: 18. maj 2011

Sex dödssynder du inte får begå när du dejtar

Får du aldrig till det? Ringer hon inte tillbaka? Kanske har du gjort något som skrämt iväg honom? Sajten sheknows.com har sammanställt en lista på vad man inte bör göra under dejtingstadiet.

1. Undvik sex direkt


Det finns egentligen inte ett "rätt tillfälle" för att bli intim med en ny partner, men om du har sex innan han/hon har haft en chans att lära känna dig, så riskerar du att han eller hon förlorar intresset. Låt det ta tid och vänta tills det känns rätt för dig.

2. Berätta inte allt på en gång


Undvik att berätta om gamla kärlekar och sorgliga barndomshistorier under de första dejterna.

3. Håll koll på ringfingret


Det är inte fel att "spela lite cool" i början. Facebook, sms och Twitter i all ära men det kan bli för mycket av det goda. Att höra av sig hela tiden kan ha motsatt effekt ...

4. Spionera inte mera


Det kan vara frestande att ta en snabb koll på Facebook vad nya kärleken sysslar med, men det finns faktiskt inget snabbare sätt att skrämma bort en person än att snoka.

5. Svårt att lära gamla hundar ...


Människor förändras inte så mycket när de blir äldre. Så om det finns många saker du inte kan stå ut med när det gäller honom eller henne kan det vara klokast att gå.

6. Försumma fördummar


Även om det är viktigt att vårda en spirande relation, så är att offra all energi och tid till relationen och ignorera dina egna behov, ett stort misstag. Oavsett om du är i ett förhållande eller inte, bör du alltid älska och ta hand om dig själv först! Då attraherar du andra.

Fonte: expressen.se

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top