Date: 02. juli 2011

Singel favoritstäder 2011

Här semestrar singlarna helst

Är du singel och vill hitta kärleken i sommar? Då ska du ta dig till Smögen eller Tylösand. Här är undersökningen som visar var singelsvenskarna väljer att semestra.

Vi ville se vart de svenska singlarna åker på somrarna och är man smart så kan man använda sig av den här listan när man ska välja resmål med tjej- eller killgänget i sommar, säger Karin Boo, kärlekscoach på dejtingsajten E-kontakt, som ligger bakom undersökningen.

Killar gillar tennis

Bland de 1000 som svarade på enkäten hamnade Tylösand på första plats för tjejerna. För killarna är det Båstad som lockar mest, och Karin har en teori om vad det kan bero på.
– Det kan vara så att det är tennisveckan i Båstad som lockar, och att killar intresserar sig i högre grad av tennis än vad tjejer gör, säger hon.
Smögen hamnade på femte plats för tjejerna och på tredje för killarna. Och Ljungskilebon och singelkillen Tobias Frisk, 20, håller med om att Smögen är ett perfekt ställe om man vill hitta ragg.
- Det är lite som Magaluf här, perfekt om man är singel men knappast om man har familj. Men jag tvivlar på att man hittar sitt livs kärlek på ett sådant här ställe, säger han.
Tjejkompisen Emelie Petterson, 23, håller med och tillägger att Smögen är ett perfekt ställe även för tjejer.
– Ja, för det är så snygga killar här, säger hon och ler.

Dejting-experten.se: Vi har utvärderat "Äkta singelresor"

Bra utbud av tjejer

Skaragrabbarna Andreas, Anders och Jimmy, som kvällen innan varit och partajat på Smögenbryggan, tycker att utbudet av singeltjejer är mycket bra, men i stället dras dem, enligt sig själva, med ett annat problem.
– Vårt utseende är inte på vår sida så att ragga är inget för oss, skrattar Andreas men tillägger:
– Fast de andra två här lyckades visst få lite ragg i går, så det är nog inte ett så tokigt ställe för oss ändå!

Singeltjejernas favoritstäder sommaren 2011:


    1. Tylösand/Halmstad 22 %
    2. Visby/Almedalen 20 %
    3. Piteå 13 %
    4. Borgholm 11 %
    5. Smögen 10 %

Singelkillarnas favoritstäder sommaren 2011:

    1. Båstad 29 %
    2. Tylösand/Halmstad 18 %
    3. Smögen 14 %
    4. Borgholm 11 %
    5. Piteå 10 %


Tylösand och Båstad är populärast bland den yngre åldersgruppen 15-29, medan Smögen hamnar i topp hos 30-49 åringarna. De allra äldsta åker helst till Borgholm.

Fonte: expressen.se

Liknande nyheter om nätdejting:

Alla senaste nyheter om nätdejting för singlar
Feedback

Är det något du saknar?

Längst ner på sidan kan du aktivera den "klassiska" versionen av dejting-experten.se, och där hittar du allt det vi har att erbjuda.

Top
Handy
Klassiska
Top