tillbaka

Rättslig information

logo-rattslig-information

Rättslig information

Att ha en liten trevlig webbplats som denna innebär naturligtvis också att man måste följa alla typer av juridiska bestämmelser, för att man inte ska behöva störas av konkurrenter eller advokater.

Det är därför som du kan hitta olika typer av standardtexter som man helt enkelt måste ha på en webbplats.

Om du är en advokat som av misstag har råkat spionera på vår webbplats: Skicka oss ett e-post-meddelande om vad du har hittat, så kommer vi att överföra 50 % på ditt bankkonto direkt. ;-)


I. Affiliate-information

Denna webbplats använder vissa former av intäktsgenerering inklusive affiliate-program, vilket innebär att när du klickar på länkar och/eller anmäler dig till tjänster på olika webbplatser som vi rekommenderar, så kan detta resultera i en kommission som krediteras till denna webbplats.

Vissa affiliate-program inkluderar, men är inte begränsade till, Commission Junction, Amazon.co.uk, ClickBank, Tradedoubler och andra.

Vi rekommenderar endast webbplatser som vi noggrant har undersökt. Affiliate-marknadsföring är en del av vår affärsmodell och vår trovärdighet på nätet betyder allt för oss, vilket återspeglas i kvaliteten på de webbplatser som vi rekommenderar och den information som vi tillhandahåller.

Antalet följare av vår webbplats ökar varje månad, och en massa människor besöker vår webbplats för att få råd, hjälp och vägledning. Därför tar vi vårt ansvar som affiliates på största allvar.


II. Annonser från sponsorer och tredje part

Text- och bildannonser som visas på denna webbplats utanför huvudartiklarna (såsom i en sidokolumn) är ofta annonser från sponsorer och tredje part. Det är möjligt att vi, eller att vi inte, personligen godkänner de produkter och tjänster som presenteras i dessa annonser. De kan vara bra, men vi har inte testat dem alla. Dessa företag betalar oss helt enkelt för annonsutrymme. Vi försöker dock att endast tillåta annonser som är relevanta för vår webbsidas innehåll.

Om du har frågor angående eventuella affiliate-annonser på denna webbplats, får du gärna kontakta oss. Vi kommer mer än gärna att förtydliga eller lämna kompletterande uppgifter om det skulle behövas.

Besök vår kontaktsida för mer information.


» Tillbaka till startsidan!

Top