tillbaka

Testkategori

logo-test-kontaktannonser

Vi har undersökt:
Portaler med kontaktannonser

Sedan 2013 har antalet kontaktannonser på nätet i Sverige återigen ökat med en tredjedel. De portaler med kontaktannonser som vi har tagit upp, var kompetenta till att ta hand om rusningen. De har i särklass flest medlemmar och glänser med avancerade sökfunktioner och olika slags kontaktmöjligheter – exemplariskt!

Updated : 01/2024


Segrare i vårt test "Portaler med Kontaktannonser":

Match Sverige

#LoveYourImperfections

5

580.000
i Sverige

56 : 44

Prova gratis nu!Öppna

FirstDate.se

Världens finaste dating

4

550.000
i Sverige

55 : 45

Prova gratis nu!Öppna

Zoosk Sverige

Smartare nätdejting

3

345.000
i Sverige

58:42

Prova gratis nu!Öppna

Lämpliga alternativ:

ElitSinglar.se

1.
ElitSinglar.se

5 Testresultat
Academic Singles

2.
Academic Singles

4 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Fler dejtingsajter?

Vill du se fler dejtingsajter?

Till dejtingsajterna

Tillägg till kategorin ”portaler med kontaktannonser” år 2024:

När singlar tänker på nätdejting, då är det som regel portaler med kontaktannonser som de har i åtanke. Och inte undra på, eftersom mer än två tredjedelar av alla nätdejtare förlitar sig på just dessa. Till denna typ av portaler med kontaktannonser räknar vi dejtingsajter där du själv först sätter in en profil, innan du kan söka bland andra medlemmars kontaktannonser. "Marknadsplatser" på nätet för singlar; där man presenterar sig ungefär som på krogar och uteställen (i motsats till kontaktförmedling, där du behöver inte leta aktivt - men där du inte heller kan se andra singlar).

Kontakten sker via en privat chatt (med andra innehavare av kontaktannonser som är online) eller per e-post. Effektiva sökfunktioner gör att du idag snabbt får tillgång till andra kontaktannonser: i ditt område, online nu, med foto, ny profil...

Portaler med kontaktannonser är helt enkelt utvecklingen av de tidigare klassiska tidningsannonserna; varav cirka 100 000 nya tillkommer varje månad. 2006 var "hotet" av sociala nätverk som MySpace och Xing den viktigaste frågan hos dejtingsajternas chefer. Men risken har visat sig vara betydligt lägre än vad som först antogs och portaler med kontaktannonser blomstrar som aldrig tidigare. För vem letar efter en partner bland sina "vänner" på nätet? Alla singlar du tar kontakt med vet ju då genast allt om vänner och personlig bakgrund - redan innan den första dejten... Då föredrar man som regel hellre en personlig kontaktannons på ett annat ställe!

När det gäller portaler med kontaktannonser, kan vi efter de senaste årens utveckling fastställa följande: Även om många leverantörer till att börja med var lika stora, så är de som ligger i täten idag ganska dominanta. Detta är naturligtvis perfekt för dig; för om majoriteten av singlarna möts på ett fåtal portaler med kontaktannonser, då blir ditt sökande effektivare - särskilt om du vet vad du har för krav på den perfekta matchen.

Det mest populära alternativet till portaler med kontaktannonser är Matchmaking på nätet.Nyheter om kontaktannonser på nätet:


Titta gärna här för mer information om ämnet "portaler med kontaktannonser"

I vår stora guide med Insiderinformation:


Här kan du se vår detaljerade analys av Meetic.se, en portal med kontaktannonser.


Våra exklusiva intervjuer med operatörerna bakom Portaler med kontaktannonser

Till testvinnarna
Top