tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

50plusmatch.se

Dating för aktiva 50-plussare

4

Screenshot:

50plusmatch.se

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 50plusmatch.se:

På 50PlusMatch.se, söker singlar över 50 både kärlek och vänskap. Många av dem är aktiva och intresserade av att vara sociala och delta i olika aktiviteter. Just nu finns det över 40 000 medlemmar på webbplatsen som söker kärlek och vänskap.

Om du söker ett seriöst förhållande, så kanske du också kan tänka dig ElitSinglar.se – där det finns gott om singlar i mogen ålder. Skillnaden mellan de två sajterna ligger i det faktum att singlar på den här plattformen ofta söker vänskap – någon att umgås med för aktiviteter, resor eller helt enkelt bara ta en fika med.

Kom i gång : Logga in på 50PlusMatch

Logga in på 50PlusMatch genom att först och främst ange dina grundläggande data: om du är en man/ kvinna och letar efter en man/kvinna. Märkligt nog, så kan du inte välja att leta efter båda könen. När du har registrerat dig så finns det ett antal fria textfält, där du kan beskriva dig själv. Skriv om din personlighet och vad du söker: det kommer att ge andra singlar på 50PlusMatch.se en bättre uppfattning om vem du är; och det kommer helt säkert att leda till fler meddelanden.

Recension: Vad handlar 50PlusMatch.se om?

Vi undersökte 50PlusMatch noggrant för att kunna ge en korrekt recension av plattformen. Redan från början var det ganska uppenbart att majoriteten av singlarna var över 50...  Endast några få var yngre än kategorin "50s", men den huvudsakliga åldergruppen låg inom den kategorin. Vilket betyder att det finns en bättre chans för dig som är lite äldre att hitta någon i din egen ålder.

Huvudsyftet med 50Plusmatch, är bokstavligen att matcha singlar över 50 med andra mogna singlar i Sverige. Så uppenbarligen är majoriteten av användarna här singlar: dock finns det många som också letar efter en vänskaps- och aktivitetspartner  att umgås med. Därför är mångfalden stor, när det gäller att utöka både ditt romantiska och sociala liv!

Du kan chatta med medlemmar i realtid online eller skicka dem ett privat meddelande, vilket gör kommunikationen ganska flexibel och okomplicerad. Ett annat intressant sätt att lära känna människor är sajtens Things2Share-funktion, där medlemmar kan delta i diskussioner om olika ämnen.

Gratis eller inte? Priser på 50PlusMatch

Att skapa din perfekta profil på 50PlusMatch är helt gratis. Du kan alltså skapa en positiv presentation av dig själv (vilket är en stor fördel när webbplatsens anställda ska godkänna din profil) och attrahera fler potentiella partners - vilket leder till fler meddelanden. Du kan också kika in i chattrummet - och delta i konversationer med alla som finns där för tillfället.

Utöver dessa funktioner, tillkommer olika priser på 50PlusMatch.se, om du skulle vilja ha ett premium-medlemskap. Detta möjliggör funktioner som t.ex. obegränsad kommunikation med alla medlemmar.

50plusmatch.se - Kostnader:

  • Anmälan till 50PlusMatch.se kostar ingenting och du kan skapa en detaljerad profil samt söka efter andra singlar.
  • Om du vill ha obegränsad kommunikation och delta i Things2Share så måste du betala ett abonnemang som kostar från 79 SEK/månad.

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top