tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Academic Singles-appen

Hitta utbildade singlar som du

4,5

Screenshot:

Academic Singles-appen

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Academic Singles-appen:

Academic Singles finns nu även som app, så att du inte missar några matchningar när du är på språng. Och det är bra! Portalen blir trots allt stadigt mer populär. Så för att kunna hålla jämna steg med konkurrensen behövs en app. Vid våra tester i Sverige hittade vi ca 150 000 användare. De flesta använder sig redan av appen. Därför är det mer sannolikt att dina meddelanden besvaras snabbare.

Självklart har vi också gjort ett utförligt test av appen. Den är förresten tillgänglig för alla Android- och IOS-användare. När vi testar portaler gör vi det vanligtvis med två team. Ett kvinnligt och ett manligt. Varför? Det är ganska självklart! Så att vi får olika synpunkter och kan berätta om fördelarna och nackdelarna för män resp. kvinnor.

Denna erfarenhet av Academic Singles gjorde våra kvinnliga testpersoner

De flesta av våra kvinnliga testare uppskattade verkligen att ha en översikt över alla viktiga funktioner. Appen Academic Singles kan snabbt laddas ner från respektive Appstore och enkelt installeras. Damerna gjorde först personlighetstestet på datorn. Därefter kunde de logga in på mobilen för att börja flirta.

Appen är så enkelt uppbyggd att du hittar all information vid första anblicken. Du ser dina kontaktförslag, dina meddelanden och vem som har besökt din profil. Enligt damernas erfarenhet använder Academic Singles sig av en tagg för att identifiera vilka profiler som har lagts till. Och det är bra! Ibland kan det nämligen hända att många nya kontaktförslag läggs till på en gång. Så då förlorar du inte översikten.

Academic Singles
Ständigt nya kontaktförslag

Denna erfarenhet av Academic Singles gjorde våra manliga testpersoner

Männen fick slutföra personlighetstestet på smarttelefonen. Det var redan den första bristen enligt de flesta. Även om man som regel bara måste klicka på svaren och inte skriva något. Men frågorna som visas på displayen har en väldigt liten text, så gentlemen med lite kraftigare fingrar har problem att besvara frågorna. Vårt tips: gör istället som damerna och fyll i testet på datorn.

Annars fanns det inte, enligt våra manliga testpersoners erfarenhet, mycket att klaga på. Speciellt profilerna tyckte de var enklare att titta igenom i Academic Singles appen. Där är den lilla grafiken en klar fördel. Den tar inte upp mycket utrymme och ser mycket bättre ut. Farväl till textöken! Du kan dessutom jämföra kompatibiliteten med dina potentiella matchningar i appen. Klicka bara på cirkeln i profilbilden (med matchningspoängen) så kommer du direkt till era resultat.

Vad är gratis i Academic Singles appen?

Här gäller samma regler som för datorversionen. Du kan skicka ett gratis meddelande per person. Men om du vill veta vem på Academic Singles som besöker din profil, måste du betala. Följande gäller: För en kontinuerlig aktiv kontakt med de andra medlemmarna behöver du ett premiummedlemskap.

Academic Singles-appen - Kostnader:

  • 12 månader = 249,00 SEK/mån
  • 6 månader = 399,00 SEK/mån
  • 3 månader = 599,00 SEK/mån

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top