tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Alt.com

Härskare, Slav, Härskarinna & Dominatrix BDSM Sex Dejting

3

Vår åsikt:

Alt.com
Det är vad vi tycker om Alt.com
("Härskare, Slav, Härskarinna & Dominatrix BDSM Sex Dejting"):
""Alt.com är en nischportal för dig med lite mer speciella sexuella preferenser. Här väntar både videos och webbkameror. Tyvärr även från proffs ...""
Margareta Lund
Expert Alt.com senaste test
i April 20243

Lämpliga alternativ:

Sammanfattning:

i test 2021 Alt.com:

Vårt testresultat för Alt.com :

Har vi gjort dig nyfiken? Här hittar du mer information om Alt.com, i kategorin "Top sites rencontres bdsm et sites pour fétichistes" som vi har undersökt åt dig.

Det här är vår sammanfattning om 'Alt.com':

ALT.com är den största kontaktportalen för alla ALTernativa former av erotik. Swingers, fetischvänner, BDSM-fans och andra personer med ovanliga sexpreferenser hittar du här. Antalet medlemmar i Sverige ökar stadigt och uppgår för närvarande till cirka 30.000.

När det gäller BDSM är alt.com en välkänd internetadress runt om i världen. Detta är trots allt den största virtuella marknadsplatsen för alla er som gillar ALTernativa typer av sex. Så om du vill leva ut ovanliga sexuella önskningar eller om du redan har upptäckt dina sexuella favoriter - på alt.com hittar du säkert en passande partner.

På sajten finns också en hel del information och råd inom ämnena bondage och sado maso. Det är ju inte alla som redan har haft en sådan upplevelse. Här hittar du alltså mer information.

Chat funktionen underlättar när du är ny på sajten, eftersom du där kan ta kontakt utan att behöva uppge några personliga uppgifter. Med sina över 2,7 medlemsprofiler miljoner är sajten välbesökt och perfekt för dig som är intresserad av BDSM.

Alt.com - Kostnader:

Standad Kontakter kosta:

  • 3 månader = 129,00 SEK/mån
  • 1 månader = 219,00 SEK

Lämpliga alternativ::

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top