tillbaka

Testresultat

Vi har analyserat:

Badoo-appen

För ett liv tillsammans

3

Screenshot:

Badoo-appen

Lämpliga alternativ:

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Sammanfattning:

i test 2021 Badoo-appen:

Badoo.com är med sina omkring 340 miljoner registreringar världen runt nummer 1, när det handlar om storleken.

Men många medlemmar är inga "singlar", utan "människor" – och den ena eller andra falska profilen finns också med, vilket vi tycker är helt onödigt, eftersom det finns tillräckligt med aktiva medlemmar… Vissa Badoo-användare är ganska irriterade över just detta.

Det finns vissa användare som inte längre är intresserade av ständiga, delvis ytliga kontakter. Om du istället söker ett långsiktigt förhållande, ta en titt på vår kategori "Matchmaking".

Trots detta: Denna dejtingportal med rötter i Facebook-miljön är verkligt imponerande.

Badoo Logga In: Verifierade profiler och säkerhet

När du ska logga in på Badoo bör du först ladda upp en profilbild. Annars kommer inte andra att upptäcka dig och det är bara en mycket liten chans att du själv kommer att kontaktas. På grund av det faktum att profilerna verifieras på Badoo, vill du vara säker på att du inte markeras som en fejkprofil.

Dessutom: Kvinnliga medlemmar kan kräva selfies från manliga medlemmar. Om en kvinna chattar med en man, kan hon begära att han skickar henne en selfie där och då. Det här är för att säkerställa att mannen verkligen är den han utger sig för att vara, vilket bidrar till att öka skyddsnivån för kvinnor som använder Badoo-appen.

Badoo i Sverige

Badoo-appen i Sverige är en del av appens internationella datanätverk där singlar möts för att lära känna varandra. Du kan således enkelt hitta andra medlemmar i Sverige för dejting och vänskap. Men om du gillar att resa (eller kommer att befinna dig på annan ort under en tid) kan du använda Badoo för att utforska, skapa nya vänner eller hitta någon speciell person.

Kontakt via Badoo Appen

Att ta kontakt via Badoo-appen kan göras på flera olika sätt: det finns många funktioner som möjliggör en smidig och enkel kommunikation - speciellt när det gäller att möta nya människor. Funktionen "Bumped Into" föreslår singlar som du kanske har gått förbi ute på gatan. Profiler kan också verifieras för att undvika fejkprofiler. Detta hjälper till att göra dejtingupplevelsen mycket bättre och säkrare. Med funktionen "Friends in Common" kan du hitta vänners vänner, vilket innebär att du enkelt kan ta kontakt via Badoo inom din egen sociala cirkel.

Badoo-appen - Kostnader:

  • Att registrera dig på Badoo och skapa en detaljerad profil är gratis.
  • Om du vill få tillgång till extrafunktioner och börja kommunicera med andra medlemmar är priset från 15,99 SEK/100 Badoo-credits.

Lämpliga alternativ::

Match Sverige

1.
Match Sverige

5 Testresultat
ElitSinglar.se

2.
ElitSinglar.se

5 Testresultat

Vem har skrivit det?

Margareta Lund
Sedan 2008 övervakar hon online dating scenen i Norden och ses av media som en av de ledande experter på området.

Har du frågor eller synpunkter?
Kontakta henne!

Top